Prelepa Srpkinja (17) ubijena u Australiji! (FOTO)

Maša Vukotić, koju su prijatelji zvali Marsi, ubijena je tokom dana u parku koji je udaljen samo 5 minuta od njenog doma u istočnom delu Melburna

  • 38

Maša Vukotić (17) koja se iz Bijelog Polja u Crnoj Gori preselila u Australiju ubijena je u utorak uveče. Odmah nakon zločina, policiji se predao Šon Pirs, osuđivani silovatelj, koji je priznao ubistvo.

Policiji u Melburnu predao se čovek za koga se sumnja da ima veze sa ubistvom Maše Vukotić, koja je poreklom iz Crne Gore, javljaju australijski mediji.

Maša Vukotić, koju su prijatelji zvali Marsi, ubijena je tokom dana u parku koji je udaljen samo 5 minuta od njenog doma u istočnom delu Melburna, Donkasteru.

Devojka je u trenutku napada nosila slušalice, pa zato nije čula ubicu koji joj je prišao sa leđa.

Foto: Facebook: In Memory of Princess Marci Foto: Facebook: In Memory of Princess Marci

Prolaznik je čuo vriske, i pozvao policiju istog trenutka kada je video o čemu se radi. U momentu kada je hitna pomoć stigla na lice mesta, devojka je još uvek bila živa, ali je ubrzo iskrvarila na smrt.

Kamera u autobusu snimila je muškarca sa plastičnom kesom u rukama, za kojeg se odmah posumnjalo da ima veze za zločinom, što se na kraju ispostavilo kao tačno.

Ubica je identifikovan kao Šon Pirs, sa prebivalištem u zapadnom Melburnu. Po dolasku u policijsku stanicu, smejao se i policajcima pokazao srednji prst.

Foto: Facebook: In Memory of Princess Marci Foto: Facebook: In Memory of Princess Marci

Inspektor Majkl Hjuz rekao je da je ubica od ranije poznat policiji, i da već ima kriminalni dosije. Pirs ima čak 22 krivične prijave, među kojima su i optužba za silovanje 13-godišnje devojčice i još dve devojke, kao i brojni napadi i pokušaji ubistva.

Policija je saopštila da nastavlja istragu, kako bi saznala da li je napad na Vukotićevu bio nasumičan ili planiran.

Maša Vukotić bila je učenica devojačkog koledža Kenterberi i uskoro je trebala da polaže maturu, a kako navode mediji, reč je o devojci "iz familije srpskog porekla koja se doselila iz Crne Gore".

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • borko

    19. mart 2015 | 11:58

    Da li je moguce da komentarisete da li je crnogorka ili ne,da li je lepa ili ne??? kakv smo narod mi..mene je gad takvih ljudi...alo bre dete 17 godina ubijeno!!da li je moguce da vam je to vise privuklo paznju nego to sto je brutalno ubijena???

  • Petar

    19. mart 2015 | 11:53

    Bolesnici i nacionalisti,tuga zbog njene mladosti pa nek se izjasnjava ko kako zeli

  • sta reci

    19. mart 2015 | 11:07

    Australijski zakon ovakve pusti na slobodu da ubijaju nasu predivnu decu,pretuzno:((((hoce li se ti zakoni ikad promeniti???vise niko nigde nije bezbedan,ni 5 minuta od kuce,tuga u kakvom svetu zivimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA