JEZIVO ČEDOMORSTVO: Pronađeno 5 MRTVIH BEBA, skrivane u frižideru i zamrzivaču!

Na jugozapadu Francuske policija je pronašla tela pet mrtvih beba u porodičnoj kući, a telo mrtvih novorođenčadi pronađena su u frižider-torbi i zamrzivaču

  • 7

Na jugozapadu Francuske policija je pronašla tela pet mrtvih beba u porodičnoj kući i uhapsila oca, dok je majka hospitalizovana.

Pošto je pronađeno telo mrtvog novorođenčeta u frižider-torbi ranije u toku dana, policija je pronašla još četiri tela beba u zamrzivaču tokom pretresa kuće u Lošau u blizini grada Bordoa, saopštio je izvor iz policije potvrđujući izveštaj francuske televizije iTele.

Prema prvim informacijama, otac od 40 godine juče je pronašao frižider-torbu sa bebinim telom u porodičnoj kući i njega je policija uhapsila, preneo je AFP.

Majka stara 35 godina, koje se, kako navode francuski mediji, "očigledno sama porodila kod kuće" odvedena je u bolnicu u Bordou na ginekološki i psihijatrijski pregled, mada prema prvim podacima nema istoriju mentalnih bolesti.

Bračni par ima dve ćerke od 13 i 15. godina.

To je najteži slučaj čedomorstva u Francuskoj od 2010. godine kada je majka priznala da je ubila osam svojih beba, ugušivši ih odmah pošto ih je rodila.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    20. mart 2015 | 08:45

    Ova zena koja ubija bebe je mentalno obolela. Nema bolesti kazu. Hm malo mi je to cudno kad ubija svoju tek rodjenu bebu.

  • Nevena

    20. mart 2015 | 14:59

    Sto se mene tice mislim da je smrtna kazna za sve ovakve ljude odlicna . Kakvi to bolesnici mogu biti fuuuj , da to urade pa to je bolesno . Svakim danom cujem sve vise i vise bolesnih prica , zivot mi se zgadi .

  • Владимир Челекетић

    20. mart 2015 | 09:38

    Ето сад, одкад је чедоморство језиво? Ако се само у Србији изврши сто хиљада чедоморстава годишње и то легално, могу мислити колика је цифра за Француску или целу Европу. Није ли убијање деце "женско право"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA