NOVA DRAMA: Pokušali da otmu devojčicu na ulici!

Muškarac na zadnjem sedištu otvorio je vrata, uhvatio je rukom za levi lakat i pokušao da je uvuče u automobil

  • 28

Policija traga za dve nepoznate osobe koje su u utorak pokušale da kidnapuju 15-godišnju devojčicu N. K. sa Cetinja, pišu podgoričke Vijesti.

Pokušaj otmice dogodio se oko podne, u Ulici Peka Pavlovića nedaleko od Osnovne škole “Lovćenski partizanski odred“. Otac devojčice M. K. policiju je o incidentu obavestio dva sata kasnije.

On je juče kazao “Vijestima” da se sa suprugom nalazio u Podgorici, kad je saznao šta se dogodilo. “Kćerka mi je kazala da je pošla u prodavnicu, kada je opazila automobil bez registarskih oznaka bijele boje - karavan, koji joj je polako prilazio sa leđa”, kazao je M. K.

Rekao je da mu je kćerka kazala da je tada pomislila da će se vozilo zaustaviti ispred obližnjeg kontejnera. “Rekla mi je da su u autu bile dve muške osobe, jedna za volanom, druga na zadnjem sedištu. Upravo taj muškarac na zadnjem sedištu otvorio je vrata, uhvatio je rukom za levi lakat i pokušao da je uvuče u automobil”, istakao je M. K.

U tim trenucima, kazao je otac devojčice, petnaestogodišnjakinja je otmičara udarila telefonom koji joj je bio u ruci. “Udarila ga je i uspela da da se otrgne i pobegne”, rekao je otac.

M. K. je istakao da ga je u poslednja dva dana zvao veliki broj Cetinjana, koji su nakon incidenta zabrinuti za svoju decu.“U kontaktu sam sa policijom, nadam se da će odgovorne uskoro pronaći”, zaključio je otac.

(Telegraf.rs/Izvor: Vijesti online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragana

    21. mart 2015 | 10:17

    na meti su deca ...ono sto se na zapadu desava doslo je i kod nas...kako stati tome na put...ovo je strasno...dobro da je ova devojci a uspela da pobegne...ali sta ce se desiti onoj deci koja nece uspeti...zabrinuta sam i kao roditelj i kao gradjanin ove zemlje

  • Lidija

    21. mart 2015 | 14:35

    Znam djevojcicu licno-divno dijete iz normalne porodice,100% prica istinu i svi u gradu su u strahu

  • Dragan

    21. mart 2015 | 16:31

    Za primer treba kazniti otmičare iz Beograda,recimo po 20 do 30 godina teške robije! Nikom ne bi palo na pamet da otima decu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA