PRETUČENA TROJICA SLOVENACA: Tuklo ih obezbeđenje noćnog kluba!

Slovencima je pomoć ukazana u kragujevačkom Kliničkom centru, gde je konstatovano da su zadobili i teške i lake telesne povrede

  • 21

Trojica državljana Slovenije pretučena su prošle noći u Kragujevcu. Policija je uhapsila trojicu izbacivača noćnog kluba "Volpe".

Slovenci su napadnuti oko dva sata ujutru, ispred noćnog kluba. Policija sumnja da su radnici obezbeđenja napali trojicu gostiju udarajući ih pesnicama i nogama.

Kako je saopštila policija, uhapšeni su M. B. (27) iz Kragujevca i V. L. (37) i M.M. (43) sa područja opštine Jagodina. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje za nasilničko ponašanje.

Slovencima je pomoć ukazana u kragujevačkom Kliničkom centru, gde je konstatovano da su zadobili i teške i lake telesne povrede.

Osumnjičeni će sutra, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu, stoji u saopštenju kragujevačke policije.

(M.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    21. mart 2015 | 14:14

    Kod nas u Nisu ti iz obezbedjenja biju ljude za najsitniju stvar. Vole da se izivljavaju i to ti je. Kad jedan zucne polome ga pa i one sve sto su sa njim. Neznam zasto takve stiti zakon i ko su oni uopste, i kakvog prava imaju da biju ljude. Valjda treba samo da ih izbace ako smetaju. Po meni, to je kriminal.

  • Spica

    21. mart 2015 | 13:09

    Ala smo gostoljubivi

  • Milutin

    21. mart 2015 | 13:50

    Sram vas bilo zemljaci. Udarila braca na bracu? Da je siptarija,pa da i nekako razumem,ali ovako? Tuzno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA