PUTIN ĆE DA ZAVRŠI KAO MILOŠEVIĆ: Bivši vođa proruskih snaga upozorio ruskog predsednika

Vladimir Putin bi mogao da završi kao Milošević, koga su srušile i patrotske i liberalne snage zbog njegove politike koja nije odgovarala ni jednima ni drugima

  • 24

Bivši lider pobunjeničkih snaga u Ukrajini, Igor Strelkov, smatra da bi ruski predsednik mogao da završi kao Slobodan MIlošević ukoliko potpuno ne podrži proruske separatiste u istočnoj Ukrajini.

Strelkov smatra da je Vladimir Putin previše liberalan i da je morao da proglasi aneksiju u oblasti oko Donjecka i Luganska kao što je to uradio sa Krimom.

Ovaj čovek je obučavao Srbe da se bore protiv Hrvata u Ukrajini!

- Ukrajina je bila i ostaće deo Rusije. Putin bi mogao da završi kao Milošević, koga su srušile i patrotske i liberalne snage zbog njegove politike koja nije odgovarala ni jednima ni drugima. Ruski svet treba da čine Belorusija, Gruzija, Jermenija i po mogućstvu Centralna Azija. Pravi separatisti su oni u Kijevu, oni žele da odvoje Ukrajinu od Moskve - objasnio je Strelkov.

Nekadašnji lider pobunjenika, rođen kao Igor Vsevolodič Girkin je u aprilu 2014. godine poveo grupu proruski orijentisanih boraca u Slovjansku, gradu na istoku Ukrajine, nakon čega je nastao potpuni haos u regionu Donbasa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    22. mart 2015 | 22:42

    A ti ces zavrsiti kao Nemcev.

  • Astronaut

    22. mart 2015 | 23:52

    Kakvo impozantno poredjenje mi mrva sa Rusijom vecom od Amerike. Videcemo!

  • ja

    23. mart 2015 | 08:16

    "Navijam" za Ruse samo iz razloga sto mislim da nije dobro ovo sto USA radi.Iza cele price u svakom dogadjaju u svetu stoje oni i trude se da kontrolisu onako kako njima odgovara. Nekako mi je prirodno da nije dobro da se samo jedan puta i da sve radi iskljucivo u svoju korist.Predstavljaju Putina kao nekog novog Milisevica,Gadafija,Sadama a daleko je od toga.Reklo bi se da po istoj semi otimaju resurse po svetu tamo gde im odgovara.Nadam se da nece uspeti sa Rusijom to da urade...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA