Dva pacijenta preminula na infektivnoj klinici u Nišu

Preminuli su imali komplikacije sa svojim osnovnim bolestima, kazao je direktor Kliničkog centra prof. dr Zoran Radovanović

  • 1

Dva bolesnika preminula su tokom vikenda na Infektivnoj klinici, jedan zbog sumnje na grip sa koronarnom bolešću i drugi sa komplikacijama i bubrežnom insuficijencijom, rekao je danas direktor Kliničkog centra u Nišu prof. dr Zoran Radovanović.

Preminuli su imali komplikacije sa svojim osnovnim bolestima, kazao je Radovanović Tanjugu.

On je rekao da se trenutno na klinici nalazi 26 bolesnika sa sumnjom na grip, četiri su na respiratoru, četiri u intenzivnoj i tri bolesnika u poluintenzivnoj nezi.

Na klinici su ranije preminula još dva pacijenta, jedan stogodišnjak i jedan pacijent rođen 1954. godine, saopšteno je 18. marta iz Kliničkog centra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ask

    23. mart 2015 | 12:50

    Ne znam sta se desava,ali imam utisak da u Niskoj bolnici ,u zadnjih par meseci unazad,malo,malo pa vest da je pacijent umro ,pod sumnjom pticjeg gripa??Nemoj da sumnjaju nego neka se zauzimaju za te ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA