Ova profesorka matematike je dobila 22 godine zatvora zbog seksa! (FOTO) (VIDEO)

Istraga je počela 2013. godine kada je sa jednim od učenika (16) razmenjivala golišave slike. Naime, ona mu je slala svoje fotografije dok je njen muž bio odsutan

  • 9
Foto: stafford county sheriff's office Foto: stafford county sheriff's office

Erika Mesa (28) je još jedna u nizu pohotnih profesorki iz Virdžinije koja je optužena na 22 godine zatvora zbog seksa sa četvoro učenika. Ona je priznala krivicu, a kaznu smatra prestrogom i neprihvatljivom jer su u pitanju "samo njih četvorica"!

SEKSI PROFESORKA ZAGLAVILA U ZATVORU: Da li je ovo prevelika kazna za seks sa učenikom? (VIDEO)

Ona je osuđena zbog stupanja u seksualni odnos sa četvoricom učenika, od kojih su dvojica bila uzrasta 16 i 18 godina. Uprava škola je za sve ovo saznala nakon što su dobili anoniman telefonski poziv u kojem im je objašnjeno kada i sa kim je imala odnose.

Istraga je počela 2013. godine kada je sa jednim od učenika (16) razmenjivala golišave slike. Naime, ona mu je slala svoje fotografije dok je njen muž bio odsutan.

Erika je priznala da joj se u jednom trenutku dogodilo da jedan učenik čeka u podrumu kako bi ona imala seks sa drugim. Takođe je objasnila da je sve ovo radila kako bi se osetila "poželjno i atraktivno".

Printskrin: Google.maps Printskrin: Google.maps

Zbog ovih optužbi ona je izgubila posao na poziciji profesorke matematike, a pitanje je kada će opet smeti da uplovi u prosvetne vode jer će biti registrovana kao seksualni prestupnik.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blade

    23. mart 2015 | 15:17

    Nista lose nije uradila a dobila robiju kao Brejvik?! Bolesna i licemerna Ameriko !!

  • Сале ;-)

    23. mart 2015 | 16:52

    Да човек неповерује! Која катастрофа од државе. Па није иx поубијала!?!

  • Boki

    23. mart 2015 | 17:15

    Mislim da je kazna brutalna. Pa za ubistvo se ne dobija toliko. Izem ti njihovu demokratiju. Ja bih joj dao otkaz, zabranio dozivotno da se bavi tim poslom i to je to. Za sta je ona dobila zatvor?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA