HTEO JE DA GLEDAM KAKO UMIRE: Ispovest ljubavnice zbog koje se mladić bacio pod voz

- Slađan je hteo da se bije sa dečkom koji se meni nabacivao, ali sam ga odvratila od toga. Bio je ljubomoran. Rekao mi je da će se ubiti, ali se vratio u klub kroz 20 minuta. Ja sam kasnije otišla kući - rekla je Olga Čolak (28) ljubavnica pokojnog Slađana Petrovića (26)

  • 50

- Ja sam bila u vezi sa Slađanom i volela ga, a u nedelju ujutru je rekao da će da se ubije, ali mu nisam poverovala. Osećam moralnu krivicu zbog svega. Da sam ostala on ne bi skočio pod voz već bih ga smirila i otišli bi kući - počela je ovim rečima svoju ispovest Olga Čolak (28) koja je bila ljubavnica Slađanu Petroviću (26) iz okoline Smedereva, koji je zbog neuzvraćene ljubavi izvršio samoubistvo bacivši se pod voz.

STRAVIČNA NESREĆA: Voz pregazio mladića (26) kod Smedereva!

Olga živi u selu Lipe kod Smedereva u porodičnoj kući sa svojim suprugom, ćerkom (13) i sinom (11).

ZALUDELA GA UDATA ŽENA: Mladića kod Smedereva nije pregazio voz, izvršio je SAMOUBISTVO!

- Izašli smno u klub u Radincima i tu je bio bivši dečko moje drugarice. Slađan je znao da mi se on nabacivao i bio je ljubomoran i pored toga što je znao da nisam htela ništa da imam sa njim. Hteo je da ga tuče, ali sam ga odvratila od toga. Izašao je iz kluba rekavši da će se ubiti, ali se vratio kroz 20 minuta - rekla je ona.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kasnije je taj isti mladić prišao i seo za Olgin sto, a to je Slađan video i skočio na njega, ali se sve smirilo ubrzo. Tada mu je ona rekla kako ne želi više da bude sa njim, a na to ju je on nagovarao da ostane i vidi kako će izvršiti samoubistvo, ali ju je ubrzo pustio kući, pišu beogradski mediji.

- Brinula sam da će u nadi da me povredi doći kod mog supruga i reći mu za nas. Ali, on se ubio - rekla je Olga i dodala da je nakon toga priznala svom suprugu za svoje neverstvo.

- Ja sam se udala sa 14 godina iz ljubavi, a Slađan mi je prvo bio drug i kasnije ljubav. U svemu sam mu bila prva, ali sam ga nagovarala da nađe sebi devojku jer nisam želela da se razvedem - završila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila2

    24. mart 2015 | 01:08

    Ima 28 godina, cerku od 13, sina 11, muza, ljubavnika, i stigla da ode u kafic i da joj se i tamo nabacuju... Napredna neka zena... A sto se morala tice, morala je...

  • Perica

    24. mart 2015 | 08:19

    Seljacka posla.

  • ugljesa

    24. mart 2015 | 08:37

    Da cujemo malo muza od Olge ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA