TAKO JE GOVORIO ŠUNTAVILO: Sećate li se kako su seljaci u Srbiji branili most od Klintona?! (VIDEO)

U vidno alkoholisanom stanju, Jeftić, koji je u preminuo prošle godine, tvrdio je da je drveni most od velike važnosti za njih, jer pomaže onima koji u tom kraju imaju njive i bašte, a spaja i selo Majur sa perifernim naseljem u Jagodini – Kolonija

  • 12

U vreme NATO bombardovanja srpske televizijske stanice su emitovale gomilu najstrašnijih priloga o teškim tragedijama koje su tog marta zadesile našu zemlju. Broj mrtvih se samo uvećavao, a naše živote su obeležile sirene za uzbunu, kao i prekid napada. Jedan od retkih TV priloga, koji je i dan danas gledan, a koji ne spada u takve reportaže, snimljen je tih dana na periferiji Jagodine, u naselju Majur.

Naime, u prilogu lokalne televizije našao se  Živadin Jeftić, poznatiji korisnicima društvenih mreža pod nadimkom “Šuntavilo”.

MNOGI MISLE DA JE I DALJE ŽIV: Da li ste znali da je Šuntavilo umro? (VIDEO)

U vidno alkoholisanom stanju, Jeftić, koji je u preminuo prošle godine, tvrdio je da je drveni most od velike važnosti za njih, jer pomaže onima koji u tom kraju imaju njive i bašte, a spaja i selo Majur sa perifernim naseljem u Jagodini – Kolonija.

Podsetite se kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рејналд

    24. mart 2015 | 22:30

    Шунтавило и његов друг и ова екипа сељака из овог села направили су најбољи и најсмијешнији клип на овим простора...,,Клинтоне ти си жена и немаш срца":-)

  • Rambo

    24. mart 2015 | 22:35

    "Ako ovaaj most bude srusen, mi ce ga napravimo za 3 sata".Suntavilo Legenda!!!

  • Darko

    25. mart 2015 | 00:42

    Legenda kaže da je Šuntavilova suza imala 3.3 promila alkohola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA