SEDEO JE NA MAŠINI, ŠIO JE: Počuču televizija snimila ne na frontu, već za šivaćom mašinom! (VIDEO)

Na snimku, koji je o srpskim dobrovoljicima napravila američka televizija, bivši novinar TV Pink uhvaćen je kako zašiva svoju uniformu

  • 21

Američka produkcijska kuća "Vice" objavila je prilog iz Ukrajine o borcima koji se kao dobrovoljci bore na proruskoj strani. Oni su pričali o svojim razlozima dolaska na ovo ratište, kao i o tome kakva je situacija tamo.

U prvom delu priloga, ekipa ove produkcije je posetila grupu srpskih dobrovoljaca, među kojima je bio i Radomor Počuča, bivši novinar TV Pink.

Veoma je zanimljivo da je ovaj snimak, po svemu sudeći, snimljen neposredno pre nego što je Počuča uhapšen pod optužbom da je planirao atentate na neke oficire Vojske Novorusije.

- Mi ovde nismo da ubijamo, već da branimo i svi Srbi su ovde da se bore za Novu Rusiju. S druge strane su Hrvati i Albanci, naši stari neprijatelji - poručuje Počuča.

Međutim, zanimljivo je da na snimku Počuča možemo videti u do sada neviđenom izdanju.

Printskrin: Youtube / Диванные войска России Printskrin: Youtube / Диванные войска России

Naime, dok govori o svojim razlozima dolaska, on je sedeo za šivaćom mašinom i šije oznaku za svoju uniformu. Predstavljen je gledaocima pod nadimkom "Grizli".

POČUČI PRETE STRELJANJEM?! Životna drama voditelja u Ukrajini! (VIDEO)

- Ovo je oznaka srpskih husara, identična kao i pre 200 godina. Prvo sam bio u srpskim specijalnim jedinicama, zatim u policiji... Srbija je pod okupacijom Amerike, znate... Njihovi zakoni nisu i moji - istakao je Počuča objašnjavajući svoje razloge za učešće u ratu.

Nedugo nakon toga on je uhapšen pod optužbom da je s još jednim saborcem planirao atentat na dvojicu Srba. Prilikom isleđivanja na snimku je rekao da želi da se objave svi dokazi o njegovom hapšenju i da je došao u DNR s časnim namerama.

ON JE UHAPSIO POČUČU: Najpoznatiji Srbin koji ratuje u Ukrajini dva puta je ranjavan i šest puta odlikovan! (FOTO)

Zatim je ispričao hronologiju od dolaska u jedinicu Nikole Perovića, Francuza srpskog porekla, pa do napuštanja iste i stvaranja tzv. Srpskog husarskog puka.

STRAH ME DA MI NE UBIJU SINA U UKRAJINI: Potresna ispovest oca Radomira Počuče

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Vice.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    24. mart 2015 | 20:53

    ako je na frontu ne valja ako nije opet ne valja. Pozdrav Počuči.Snimak i dogadjanja posle njega potvrdjuju njegovu priču.

  • Анти Антифа

    24. mart 2015 | 21:07

    Слава јунацима

  • SRAVNJENA AMERIKA

    24. mart 2015 | 21:22

    A . AMERIČKA TELEVIZIJA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA