ISPOVEST NAPASTVOVANE MAJKE: Udario je moje 4 devojčice i hteo da me siluje pred njima. Nasrnuo je na mene kao ZVER!

Milenko Jevtić (51) iz sela Zimnjak kod Šapca je upao u kuću A. B. i pokušao da je siluje pred maloletnim devojčicama, a inače je u zatvoru zbog ovog krivičnog dela proveo skoro 13 godina

  • 33

Zbog sumnje da je pokušao da siluje A. B., uhapšen je Milenko Jevtić (51) iz Zimnjaka u okolini Šapca. On je u alkoholisanom stanju oko 22 sata u ponedeljak provalio u kuću nesrećne žene, skinuo se i pokušao da je siluje pred maloletnim ćerkama.

Prema nezvaničnim informacijama, A. B. je uspela da se spasi žestokim opiranjem, ali je tada Jevtić počeo da je udara po glavi i telu. U tom trenutku su njene ćerkice počele da vrište, zbog čega je manijak nasrnuo i na njih udarivši ih, a zatim se okrenuo i otišao, piše Alo.

Žena je u tom momentu izašla napolje i počela da viče, na šta su komšije reagovale i pozvale policiju, pa je napadač ubrzo uhapšen i određen mu je pritvor od 30 dana.

Njega su policajci pronašli u jarku preko puta kuće u koji je sleteo sa svojim "jugom" nakon što je počinio napad.

- Ne znam na koji način da vam opišem kako se osećam i koliko mi je teško. Napao me je kao zver, ja sam se otimala i opirala iz sve snage, a moje četiri devojčice su sve to gledale. Ne znam kuda ću i gde, teško mi je da uđem u kuću, u tu sobu gde se sve to odigralo, a kada padne noć meni je još teže - rekla je ona za ovaj list  i dodala da u ovoj kući u okolini Šapca živi sa svojim nevenčanim suprugom.

Foto-ilustracija: European Parliament Foto-ilustracija: European Parliament

Inače, Milenko Jevtić je do sada četiri puta bio osuđivan zbog pokušaja silovanja, ali i samog silovanja. Prvi put je ovo delo počinio i bio osuđen za njega 1988. godine i proveo je u zatvoru dve i po godine.

Kasnije je još tri puta osuđivan, pa je u zatvoru proveo oko 13 godina, a meštani Zimnjaka nemaju šta lepo da kažu o njemu.

- Svi mi znamo ko je on i šta je, pa zbog toga čuvamo svoju decu od njega - kaže jedan od meštana ovog sela.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...pablo..

    26. mart 2015 | 00:42

    Dok god budu pustali take psihopate iz zatvora ponavljat ce djelo...zato ga spakujte na 30,40 god da rikne tamo i pravac na groblje...

  • Boki

    26. mart 2015 | 08:28

    30 godina on siluje i ide po zatvorima, i to ga nije opametilo? Pa to nije covek, nije ni zivotinja, zivotinja bi se naucila lepom ponasanju... Kastrirati ga kao bika klestima, ne hemijski.

  • Sara

    26. mart 2015 | 07:33

    "Prvi put je to UCINIO `88. i osudjen na 2,5 godine" !?! Pa, bravo sudstvo! Sada posto nije uspeo u toj nameri drzite ga samo tih 30 dana pa ga opet pustite. A, ako bas ponovo to UCINI vi ga osudite na godinicu, dve, i tako u nedogled...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA