Porodica Luke Jovanovića ne želi saučešće Marka Milićeva!

- Svojim ponašanjem nije pokazao da želi da nam pomogne, tako da ne želimo da ga čujemo - kratko je rekao otac tragično nastradalog mladića na Brankovom mostu

  • 8

Otac Luke Jovanovića, koji je nastradao u julu prošle godine u saobraćajnoj nesreći koju je "mini kantrimenom" izazvao Marko Milićev, danas nije želeo da čuje izjave saučešća Milićeva.

Optuženi za nesreću ranije je negirao krivicu i zatražio od sudije da mu dozvoli da se obrati Lukinoj porodici. Kako je njegov otac Bojan Jovanović danas saslušan, sudija ga je pitala da li želi da čuje šta Milićev želi da kaže.

- Svojim ponašanjem nije pokazao da želi da nam pomogne, tako da ne želimo da čujemo - kratko je rekao otac Luke Jovanovića, koji se pridružio krivičnom gonjenju i istakao imovinski zahtev.

Milićev je ranije odbio da kaže šta je posle nesreće uradio sa automobilom, kao i da odgovara na pitanja koja se odnose na automobil i njegovog vlasnika.

Posle oca nastradalog, danas je saslušan i njegov drug Marko Brcalj, koji je potvrdio da im je te noći ispao točak i da su gurali automobil u srednjoj traci mosta, kada je na njih naleteo automobil koji je usmrtio Luku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzile

    26. mart 2015 | 17:47

    Ispao tocak,nisu imali prsluke na sebi i gurali auto u srednjoj traci???? Zameram vozacu kantrimena sto je napustio mesto nesrece!

  • Micika

    28. mart 2015 | 02:51

    Ljudi o cemu vi pricate????? Decko je U-BI-JEN!!!! Magarac nije stao, taman i da je moj brat, bar 40 godina pa nek se misli. A i bitno je ciji je auto, spekulisalo se svasta, mozda je i Marko podmetnut za neke pare pa i to da se resi! A i one zenskice bi ja pred sud...fuj

  • Maja

    27. mart 2015 | 23:21

    Ne opravdavam Marka, ali stvarno mislim da treba da se sagleda cela situacija. Zao mi je ovog decka sto je nastradao, Ali svi su se vracali iz grada, svi su bili pod dejstvom alkohola I svi imaju odgovornost za ovu nesrecu. Marko za 100 na sat, ovi momci na sred mosta ne obelezeni... Itd... Kazna da naravno, ali ne linc kao za onog odvratnog kasapina.. I taj Marko je necije dete, brat...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA