PUTIN BESAN NA ZAPAD: Špijuni hoće da me sruše, drmaju mi vlast pre izbora!

- Pokušaji zapadnih obaveštajnih službi da za svoje ciljeve koriste javne, nevladine organizacije, uglavnom kako bi uzdrmale vlast i situaciju u Rusiji, još uvek nisu prestali - istakao je Putin

  • 26

Vladimir Putin je na današnjem sastanku optužio zapadne špijune da pokušavaju da uzdrmaju njegovu vladavinu i to sve u cilju destabilizacije Rusije. Ruski predsednik je naglasio da je sve ovo smišljeno i odigrava se pre izbora, a sve uz pomoć ruskih nevladinih organizacija.

Na sastanku Savezne sigurnosne službe (FSB), Putin je rekao da će Moskva kontrolisati sve donacije koje ruske nevladine organizacije primaju iz inostranstva.

- Pokušaji zapadnih obaveštajnih službi da za svoje ciljeve koriste javne, nevladine organizacije, uglavnom kako bi uzdrmale vlast i situaciju u Rusiji, nisu prestali - istakao je Putin.

- Akcije su planirane pre izbornih kampanja 2016. i 2018. godine - dodao je Putin, bivši agent KGB-a, misleći na parlamentarne izbore sledeće godine i kasnije predsedničke izbore.

Putin je 2012. godine potpisao zakon da nevladine organizacije koje se bave "političkom aktivnošću" moraju da se registruju u ministarstvu pravosuđa kao "strani agenti" i da svaka četiri meseca podnose izveštaje.

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆ Panter ☆☆☆

    26. mart 2015 | 19:29

    Vidi se da je iskusan sto je tajnih sluzbeno tice....unapred ih je prozvao...Malo psihicki da ih prodrma. ....njegova ce biti zadnja to svakako.....a Rusi ga nece dati..nema tih para....naprotiv sad ce i onih 15 % biti za njega! Pa kad je Čerčence uspeo da stavi na svoju stranu...sta dalje reci...to Amerima neide u glavu....a greske prave jednom za drugom...i sve vise su nesigurni....i brljaju....nece dugo

  • Милош

    26. mart 2015 | 19:03

    Регулиши непријатеље Путине по кратком поступку! Сачувај нас од тог зла званог Америка!

  • Bunt

    26. mart 2015 | 19:10

    Decko nije ti dobro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA