BOGATI RODITELJI KOPILOTA UŽASNUTI: Hteli da preuzmu telo, policija ih odvela na saslušanje!

Lubicovi su dobrostojeća porodica čiji dom u Montabauru u Nemačkoj vredi pola miliona evra, otac kopilota je uspešan poslovni čovek, dok je majka profesorka klavira

  • 14

Otac i majka kopilota Andreasa Lubica koji se sumnjiči da je namerno srušio avion u Francuskoj i tako ubio 150 osoba, za njegovu ulogu u nesreći su saznali malo pre nego što su istražni organi objavili tu informaciju. Njih je vest šokirala i užasnula, a kada su stigli na mesto nesreće, istražitelji su ih predali žandarmeriji na ispitivanje.

Inače, Lubicovi su dobrostojeća porodica čiji dom u Montabauru u Nemačkoj vredi pola miliona evra, a njegov otac je uspešan poslovni čovek, dok je majka profesorka klavira.

Ipak, za sada istražitelji veruju da je tragičnu nesreću prouzrokovao Lubic koji je iskoristio trenutak kada je kapetan otišao do WC-a, zaključao se u kokpitu i usmerio avion ka planinama.

Ne zastrašujućim snimcima iz crne kutije čuje se kapetan kako lupa na vrata i moli Lubica da ga pusti unutra, dok je on s druge strane svo vreme ćutao. Takođe, prema istim snimcima se saznalo da putnici nisu bili svesni situacije, sve do poslednjeg trenutka.

Njegovi prijatelji su rekli kako on nije patio od depresije i da se ponašao sasvim normalno u poslednjih nekoliko dana, međutim njegove kolege iz pilotske škole su otkrile kako je 2009. Lubic prekinuo školovanje na par meseci jer je "izgoreo" u zahtevnom programu treninga i počeo da pati od depresije.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ako se ova verzija pokaže istinitom, radilo bi se o skoro istoj nesreći koja se dogodila u novembru 2013. godine kada je srušen let LAM 470 iz Mozambika.

Istražitelji koji su radili na tom slučaju veruju da je pilot tog aviona zabio letelicu u zemlju nakon što je kopilot otišao u WC. snimci iz crne kutije takođe su sadržali jezivo lupanje po vratima kabine uz molbe kopilota da ga pusti da uđe unutra.

(Telegraf.rs / Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NL

    26. mart 2015 | 21:09

    Tuga do neba, da toliko ljudi nastrada radi jednog coveka, celi skolski razred je nastradao i jos mnogi drugi. Sta mu bi? Zasto? Momentalno su samo nagadjanja. Strasno i zalosno. A sto se tice bogastva, ako nema srece nevredi ti ni bogastvo... Najiskrenije saucesce fameliji i prijateljima ...

  • ikar

    26. mart 2015 | 21:47

    u sta se svet pretvorio da ne moze vise pojedinac da se zastiti od velikih kompanija,strasno sta se radi i kako se istina izvrce...

  • kalimero

    26. mart 2015 | 21:49

    A kako li je njegovim roditeljima?Užas!Samo mogu da se odsele sada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA