HOĆE LI IKADA STATI? Danas oblačno i hladnije sa kišom, na planinama opet SNEG!

I u Beogradu će danas biti oblačno i hladnije vreme, povremeno sa kišom, a vetar će biti umeren, povremeno i jak, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko sedam, a najviša dnevna oko 10 stepeni

  • 4

U Srbiji će danas biti oblačno i hladnije vreme, mestimično sa kišom, u brdovitim i planinskim predelima sa snegom, a najviša dnevna temperatura iznosiće od osam do 13 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Očekivana količina padavina u Vojvodini iznosiće oko 10 litara po kvadratnom metru, a u ostalim krajevima od 20 do 30 litara po kvadratnom metru, lokalno i 40 litara po kvadratnom metru za 24 sata.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od četiri do devet stepeni, a tokom noći na severozapadu i zapadu očekuje se delimično razvedravanje. Vetar će biti umeren i jak, na severu povremeno i olujni, severni i severozapadni.

I u Beogradu će danas biti oblačno i hladnije vreme, povremeno sa kišom, a vetar će biti umeren, povremeno i jak, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko sedam, a najviša dnevna oko 10 stepeni. Tokom noći očekuje se delimično razvedravanje.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, u nedelju biti umereno do znatno oblačno i u većem delu suvo sa sunčanim intervalima i malo toplije vreme. Samo ujutru još ponegde očekuju se slabe padavine, uglavnom na istoku i jugoistoku.

U ponedeljak se očekuje novo prolazno naoblačenje sa severozapada, po podne ponegde sa slabom kišom. U utorak će biti promenljivo oblačno i toplo vreme, a krajem dana i u toku noći ponegde sa kišom. Zatim će do kraja perioda biti promenljivo oblačno i hladnije vreme, sa čestim prolaznim naoblačenjima, u pojedinim danima sa kišom, a na planinama sa snegom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    28. mart 2015 | 09:24

    bojim se da smo nespremni za ovakve padavine koje u buducnosti mozemo samo jos vise ocekivati.ako ne ulazemo u opremu i sluzbe koje deluju kod takvih katastrofa, lose nam se pise......

  • Sone

    28. mart 2015 | 11:07

    To je sve,ljudski faktor.

  • Ana

    28. mart 2015 | 09:45

    Pa kad ste je prizivali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA