JOŠ JEDAN PAD: Srušio se kanadski avion sa 137 ljudi (FOTO)

Avion na letu 624 iz Toronta za Halifaks sleteo je sa piste posle sletanja, pošto se nesreća poklopila sa iznenadnim nestankom struje na aerodromu, potvrdila je portparol kompanije "Er Kanada"

  • 17

Avion kanadske kompanije "Er Kanada" sleteo je sa piste na Međunarodnom aerodromu u Halifaksu na jugoistoku Kanade, pošto je udario u dalekovod i svi putnici i članovi posade su preživeli nesreću, javio je jutros Raša tudej.

Avion na letu 624 iz Toronta za Halifaks sleteo je sa piste posle sletanja, pošto se nesreća poklopila sa iznenadnim nestankom struje na aerodromu, potvrdila je portparol kompanije "Er Kanada" na Tviteru.

Svih 132 putnika i pet članova posade je evakuisano iz letilice koja je ozbiljno oštećena u nesreći i nalaze se u terminalu aerodroma, pošto se sletanje sa piste dogodilo u 12.30 sati po lokalnom vremenu, navodi Raša tudej.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Avion je imao loše sletanje - naveo je portparol aerodroma Petar Spurvej za Kronikal Herald.

Niko od putnika nije zadobio povrede opasne po život, mada su mnogi putnici zadobili manje posekotine ili su bili u stanju šoka i lokalne bolnice očekuju prijem do 50 lakše povređenih putnika, dok su dva pacijenta prebačena u bolnicu kolima hitne pomoći, javljaju CBS Njus.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA