PLEMENITI GEST GLUMACA: Donirali Srpskoj naučnoj televiziji sav prihod predstave "Sokin i Bosin"!

Želeći da pomognu rad prve i jedinstvene u Srbiji, obrazovne i neprofitne TV stanice mladih akademaca – Srpske naučne televizije (SNT), sjajna glumačka ekipa – na čelu sa Ljiljanom Blagojević – odlučila je da celokupan prihod od prodatih ulaznica usmeri mladoj ekipi entuzijasta na obrazovnoj i neprofitnoj televiziji

  • 7

U gladijatorskom svetu novca i profita u kome živimo, jedan sjajan gest još sjajnijih glumaca zavređuje pažnju!

Želeći da pomognu rad prve i jedinstvene u Srbiji, obrazovne i neprofitne TV stanice mladih akademaca – Srpske naučne televizije (SNT), sjajna glumačka ekipa – na čelu sa našom proslavljenom glumicom Ljiljanom Blagojević – odlučila je da celokupan prihod od prodatih ulaznica za predstavu "Sokin i Bosina", koja se igra 15.04. u 20č u ustanovi kulture "Vuk Karadžić" u Beogradu, usmeri mladoj ekipi entuzijasta na obrazovnoj i neprofitnoj televiziji u cilju njihovog daljeg razvoja.

Srpska naučna televizija (SNT) je prva i jedinstvena u Srbiji, neprofitna i obrazovna TV stanica mladih akademaca, aktivista i entuzijasta čiji se program emituje na 197. kanalu u kablovskom sistemu IPTV Telekom Srbija.

Obrazovne, naučne, kulturne i ostale emisije koje su zastupljene na programu Srpske naučne televizije odskaču od programskih šema drugih, komercijalnih televizija. Naglasak je na promociji domaćeg znanja, domaće kulture, kako pojedinaca tako i institucija.

Foto: Promo Foto: Promo

Pozorišna predstava "Sokin i Bosin" već duže vreme zavređuje pažnju javnosti kao sjajna komedija koja povezuje tradiciju i savremenost, jer je u patrijarhalnoj Srbiji 21. veka komedija i dalje porodična, ona je sva vezana za majke, babe, tašte, očeve, svekrve, pašenoge, šurnaje i zetove i sva je i dalje zasnovana na njihovim željama, nadama, sukobima i očekivanjima.

Sjajan glumački tandem, sjajan reditelj i sjajna energija ove predstave doprineli su da se dogodi upravo to: da, iako su likovi velike Tašte i velike Svekrve, mudre snaje i skromnog zeta, viđeni i viđani u komediji, opet izgledaju čak začuđujuće novo, a publika sa interesovanjem iščekuje rasplet njihove komplikovane situacije.

Foto: Providence Foto: Providence

Pored Ljiljane Blagojević, u ovoj divnoj predstavi igraju i Sonja Knežević, Kalina Kovačević i Miloš Đorđević, tekst je napisala dr Milica Konstantinović, a predstavu je režirao Jug Radivojević.

Sreda, 15.04.2015. godine u 20č u ustanovi kulture "Vuk Karadžić" na Bulevaru Kralja Aleksandra 77a, cena karte je 600 dinara, a telefoni blagajne su: 064/8242-250 i 064/8242-251.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    30. mart 2015 | 20:23

    Ja sam zaljubljen u LJiljanu Blagojevic

  • Sladja

    30. mart 2015 | 19:35

    Sve pohvale za sjajan gest pomoci. Hvala glumcima, i gde se culo i gde se ne culo, a trebalo bi da se cuje.

  • Dr. za rock and roll

    31. mart 2015 | 00:11

    Bila i ostala lepotica , kako fizicki tako i dusevno. Hvala vam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA