BRUTALNI POPRAVNI DOM: Stavili mu povodac oko vrata, pretukli ga, pa okačili sliku na Fejsbuk (FOTO) (VIDEO)

- Mogli smo da ga izgubimo. Mogao je da bude mrtav. Posebno kada mu je kaiš bio oko vrata - rekli su članovi porodice ovog mladića koji je preživeo stravično nasilje i maltretiranje u popravnoj ustanovi

  • 0

Zabrinuta majka je zatražila hitnu akciju kako bi pomogla svom sinu koji se nalazi u popravnoj ustanovi u Džordžiji. Ono što je nju uznemirilo jeste slika postavljena na Fejsbuku na kojoj je prikazan pretučeni mladić, njen sin, sa uzicom oko vrata.

Kortez Beri (18) trenutno služi kaznu u ovom popravnom domu zbog pljačke robe i krađe automobila. Na fotografiji koja je uslikana u ovoj ustanovi, on čuči na podu povijen sa otečenim okom, dok dvojica mladića stoje iznad njega, a jedan od njih drži "povodac".

- Moja reakcija je bila: "Oh, moj Bože! Šta se dogodilo? Kako se to dogodilo?" Stravična je slika - rekla je majka mladića Demetrija Haris.

Berija je posetila njegova tetka i tom prilikom joj je on rekao da je napadnut od strane desetoro ljudi koji su ga pretukli i gušili ga do nesvesti. Ona je tvrdila da bi umro da ga nisu pronašli stražari. Sumnja se da je ovaj napad povezan sa bandom zbog komentara koji je ostavljen u naslovu slike, a koji glasi "Kada ne poštuješ naciju, to ne donosi ništa osim bola i patnje".

Foto: Facebook Foto: Facebook

Istraga o ovom incidentu je u toku, a posebno se razmatra činjenica da je fotografija zabeležena u pritvoru, pored pravila da je zatvorenicima zabranjen pristup mobilnim telefonima.

Njegova porodica ističe da žele da se on društvu oduži ovom kaznom od 8 i po godina, ali da se on zaštiti od maltretiranja i ubijanja.

- Mogli smo da ga izgubimo. Mogao je da bude mrtav. Posebno kada mu je kaiš bio oko vrata - rekli su članovi njegove porodice.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA