NJU MRZI CEO SVET? Lubicova devojka ne sme da se vrati kući!

- Njegova sestra nema ništa sa tim što se dogodilo, ali pritiska je mržnja čitavog sveta. Vrlo joj je teško da se vrati porodici - rekao je poznanik devojke Andreasa Lubica o padu aviona i posledicama stravičnog događaja

  • 0

Katrin Goldbah (26), devojka kopilota aviona "Džermanvingsa" Andreasa Lubica, koji se srušio u Francuskoj pribojava se povratka u rodni grad, jer misli da bi mogla da bude izložena osudi javnosti zbog svih spekulacija i verzija koje su vezane za ovu nesreću.

Ona je predavala do 2013. godine u školi u malom gradu Mondabur u Nemačkoj, gde je Lubic odrastao.

Otkriveno je da ju je Lubic (27) odveo na odmor i kupio oboma "audi" automobile, samo nekoliko dana pre nego što se dogodila nesreća na francuskim Alpima u kojoj je poginulo 150 ljudi.

- Njegova sestra nema ništa sa tim što se dogodilo, ali pritiska je mržnja čitavog sveta. Vrlo joj je teško da se vrati porodici - rekao je prijatelj njenog brata o padu aviona i posledicama stravičnog događaja.

Foto: Andreas Lubitz/socialchannel.it Foto: Andreas Lubitz/socialchannel.it

Inače, sumnja se da je Katrin navodno znala da je njen dečko bio lečen zbog depresije ali je smatrala da će se oporaviti.

- Nije pokazivao samoubilačke namere pre nesreće - izjavio je jedan od istražitelja.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA