Tijanin otac: Sad shvatam da ubici ni 1.000 godina kazne nije dovoljno!

- Sad kada sam ga video, nije dovoljno ni 80, ni 100, ni 1.000 godina - kaže Igor Jurić i dadaje da je osetio gađenje čim je ugledao Dragana Đurića

  • 2

Pripremno ročište Draganu Đuriću, koji je optužen za brutalno silovanje i ubistvo male Tijane Jurić, održano je danas u Višem sudu u Subotici. Ročištu je prisustvovao i otac ubijene devojčice Igor Jurić, koji kaže da ga ubica nije ni pogledao.

Jurić je, dodaje, osetio gađenje jer ne može da poveruje da toliki čovek može da uradi tako nešto maloj devojčici.

TIJANIN OTAC: Umro sam s mojom ćerkicom, svaka kazna za ubicu je mala!

- Sad kada sam ga video, nije dovoljno ni 80, ni 100, ni 1.000 godina - rekao je Jurić i dodao da će nastaviti da se u pravnim okvirima bori da svako ko naudi detetu dobije najstrožu kaznu.

Nešto pre 11 časova, iz zgrade Višeg suda izašao je Đurićev advokat Viktor Gostiljac. On je rekao da je suđenje zakazano za 22. i 23. april i 4. i 5. maj, i ponovio da je zatražio izuzeće ovog suda, odnosno da se proces izmesti iz Subotice. Dodaoje još i to da je Đurić već sve priznao, tako da se sada samo očekuje visina kazne.

Foto: Facebook/Dragan Djuric Foto: Facebook/Dragan Djuric

MINISTAR OBEĆAO: Srbija KONAČNO dobija TIJANIN ZAKON!

Sudija Gordana Kojić je 12. marta 2015. odredila datum održavanja pripremnog ročišta i poslala pozive okrivljenom i oštećenom i njihovim braniocima.

Optuženi je upozoren da na pripremnom ročištu može predložiti nove dokaze, ako je za njih saznao nakon potvrđivanja optužnice, dok su i optuženi i okrivljeni upozoreni da se na pripremnom ročištu može održati glavni pretres.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Domoljub

    3. april 2015 | 00:17

    Doživotna robija sa teškim radom i otplatom za svu bol koju je monstrum prouzrokovao.

  • patriota ns

    4. april 2015 | 05:36

    Ubici po zasluzi godina koliko sud kaze.A ne moze 1000 godina,niti smrtna kazna jer toga nema kod nas..Mora sud odluciti,nismo na pijaci niti vasaru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA