Kod članova posade palog helikoptera pronađen alkohol u krvi?

Obdukcioni nalazi poginulih članova posade u nesreći vojnog helikoptera kod Surčina pokazali su, kako se navodi, da je u krvi pilota bilo 0,68 promila, a 1,30 promila u urinu

  • 18

U izveštaju tužilaštva o padu vojnog helikoptera, kada je poginulo sedam osoba, navodi se da su u krvi i urinu pilota Omera Mehića pronađeni tragovi alkohola, objavila je na svom portalu TV B92.

TUŽILAŠTVO: Za pad helikoptera odgovorni članovi posade!

Obdukcioni nalazi poginulih članova posade u nesreći vojnog helikoptera kod Surčina pokazali su, kako se navodi, da je u krvi pilota bilo 0,68 promila, a 1,30 promila u urinu.

Blic je na svom sajtu objavio da je prisustvo alkohola otkriveno i kod vođe posade i letača tehničara.

Nalazi obe komisije o padu vojnog helikoptera u kojem je stradalo sedam osoba biće do kraja dana objavljeni na sajtu Ministarstva odbrane, rekao je Tanjugu ranije danas ministar odbrane Bratislav Gašić.

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je ranije danas da je za pad vojnog helikoptera, 13. marta kada je poginulo sedam osoba, primarno odgovorna posada.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    3. april 2015 | 20:28

    Као што је рекао један новинар: "Како је могуће да су полетели, спустили се по дете, узлетели и летели све до самог ајродрома и ту пали, и све то су урадили под дејством алкохола?" КАКО?

  • ...

    3. april 2015 | 20:17

    Најлакше је окривити посаду...

  • Pa daaa

    3. april 2015 | 20:20

    Mogu sad govoriti sta zele,njih vise nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA