Taksista brutalno pretukao dečaka jer mu je ogrebao auto?!

- Odvukao me je niz stepenice na sprat niže. Tamo me je udario još nekoliko puta. Okliznuo sam se i pao, glavom sam udario o beton. Sve vreme sam vrištao i molio tog čiku da me pusti - ispričao je maloletni N. D

  • 12

U osnovnoj školi u mestu Pečenjevac kod Leskovca dogodio se nezapamćeni skandal. Naime, 27. marta za vreme velikog odmora taksista je pretukao dečaka N. D, inače učenika trećeg razreda.

- U školi nije bilo vode za piće, pa je dečak posle užine ušao u dvorište kuće B. C. kako bi natočio vodu u flašicu. Tad mu je navodno flaša iskliznula iz ruke i ogrebala auto - izjavio je izvor blizak istrazi.

Dečak se, kako je ispričao, vratio u školu, a potom mu je iznenada prišao stariji čovek i ošamario ga tri puta, piše "Mondo.rs".

- Odvukao me je niz stepenice na sprat niže. Tamo me je udario još nekoliko puta. Okliznuo sam se i pao, glavom sam udario o beton. Sve vreme sam vrištao i molio tog čiku da me pusti. I moji drugari su zapomagali - ispričao je N. D, koji i dalje ima povrede po glavi.

Dalje batine sprečio je nastavnik koji je u tom trenutku slučajno naišao. Otac maloletnog N. D. rešio je da prijavi ceo slučaj policiji, iako su ga ubeđivali da odustane od prijave.

B.C. kaže da dečaka nije ni pipnuo, a kamoli tukao. Prema njegovim rečima, maloletni dečak je u kuću ušao sa namerom da šutira automobil, a ne da pije vodu. Taksista B.C. je takođe napomenuo da mališanu ovo nije prvi put da to radi i da je veoma problematičan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    4. april 2015 | 12:51

    Nikako ne tuci decu! Istine radi: U dvoristu taksiste nemaa cesma, mali je vec nekoliko puta ulazio i drmao auto da bi proradio alarm. Prijavite ih socijalnim radnicima. Romi u Leskovcu i okolini su postali toliko osioni da cak i ako ih uhvatite u kradji ne postoji nacin da se uhapse ili privedu. Policija se plasi NVO. Zato je moja kapija zakljucana a pas pusten. Pa izvoli brajko. Ne dao im bog da Zucu naljute.

  • Jaaaaaaa

    4. april 2015 | 12:41

    Sigurno mu je namerno ogrebao auto a ne flasicom

  • ugljesa

    4. april 2015 | 12:57

    Pa dobro malo ga vaspitao, kad vec roditelji to nisu radili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA