Pretukao je dete, a ono što mu je uradio dečakov otac pamtiće ceo život!

Trineastogodišnji učenik sedmog razreda OŠ "Đura Jakšić" iz Kaća zadobio je nekoliko udaraca po glavi i u stomak, od kojih i danas trpi bolove. Dečakov otac Milan K. se, saznavši šta se dogodilo, pesnicama obračunao s trenerom

  • 30

Roditelji maloletnog M. K. iz Kaća optužuju sugrađanina i košarkaškog trenera Stevu M. da je povredio njihovo dete u fiskulturnoj sali, zbog čega je dečak tri dana proveo u bolnici.

Trineastogodišnji učenik sedmog razreda OŠ "Đura Jakšić" zadobio je nekoliko udaraca po glavi i u stomak, od kojih i danas trpi bolove. Dečakov otac Milan K. se, saznavši šta se dogodilo, pesnicama obračunao s trenerom, zbog čega obojici mogu da uslede prekršajne prijave.

M.K. je napadnut naočigled drugara, s kojima je na jednom kraju fiskulturne sale igrao fudbal. Udarci su, kako kaže njegov otac, usledili kad je trenera pogodila lopta, koju je dečak šutnuo u njegovom pravcu.

- Sve je bila slučajnost i moj sin nije imao nameru da ga pogodi. Košarkaški trener je prethodno terao decu, među kojima je bio i moj sin, na slobodnoj strani terena. Prvo je dobio udarac u glavu, a zatim još nekoliko. Seća se da ga je udario i u stomak. Sve se desilo veoma brzo, a deca koja u izdvojenom delu treniraju džudo nisu stigla da reaguju. U lekarskom izveštaju iz bolnice navedeno je da moj sin ima vidne povrede glave, ramena i stomaka. Po izlasku iz bolnice, nije mogao da ide na nastavu. - tvrdi dečakov otac.

Jedan od dečakovih drugova, uplašen prizorom, pozvao je njegovog oca i rekao mu šta se dogodilo. Otac je odmah došao bez namere da se tuče, ali je uzvratio kada ga je trener udario.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    4. april 2015 | 13:10

    Tako je moju cerku udario nastavnik fizickog da se prevrnula na parket i to kad je imala samo9 god. Prijavili smo je i nastavnik je bio isteran sa pisla.

  • 988

    4. april 2015 | 13:22

    Ne razumem zato ocu prekrsajna prijava kad ga je ovaj prvi udario,sta treba pustiti i njega da prebije,strasno...takvima je mesto u rudniku,visak snage da izbaci kopajuci,a ne sa decom da radi

  • Anoniman

    4. april 2015 | 14:02

    Sta je sa ljudima koji pisu d treba cuti drugu stranu 21 vijek je nema profesor sta da udara dijete da je srednja skola pa i ajde da se kaze da se cuje druga strana ipak su srednjoskolci puni sebe i misle da mogu sve pa i da maltretiraju profesore dok sa druge strane mislim da ne postoji nista sto bi osnovac mogao da uradi da iazove takvu reakciju na strani oca sam u svakom smislu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA