ČISTA PERVERZIJA: Zavirite u najskuplju kuću na svetu! (VIDEO)

Programer Markus Person je vlasnik najskuplje kuće na svetu vredne oko 70 miliona dolara. Ovo nestvarno zdanje nalazi se na Beverli Hilsu, a za oko je zapala i slavnoj pevačici Bijonse i njenom suprugu Džej Ziju

  • 44

Prelepa kuća programera Markusa Persona, tvorca popularne igrice Minecraft, nestvarno je zdanje na Beverli Hilsu koje ostavlja bez daha.

Person, koji se obogatio kad je Majkrosoftu prodao svoju kompaniju Mojang za dve i po milijarde dolara, bez problema je iskeširao 70 miliona dolara za jednu od najskupljih vila na Beverli Hilsu.

Tridesetpetogodišnji Šveđanin je tako preduhitrio jedan od najbogatijih parova, Bijonse i Džej Zija, koji su takođe bacili oko na ovu luksuznu vilu.

Person se domogao kuće koja ima osam spavaćih soba, vinski podrum, đakuzi, bioskop, bazen i garažu sa 16 mesta. Osim toga, kuća ima zid na kojem se nalazi čak 25 različitih vrsta slatkiša i skulpture napravljene od bombona M&M, a projektovao je Brus Makovski.

Za stolom u gostinjskoj trpezariji ima mesta za 24 osobe, a zanimljivo je da Person u svom kupatilu ima zlatnu četkicu za zube izrađenu samo za njega. Inače, u vili se nalazi 15 kupatila, a svaka je koštala čak 5.600 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ©v®©

    4. april 2015 | 13:42

    Samo 24h da budem u njoj...... Samo toliko

  • bgwoman

    4. april 2015 | 13:56

    Sterilno, hladno, tipicno skorojevicki, bez duse. Najbolji od svega je pogled i kucni bioskop. Ne mogu da zamislim decu u ovakvom prostoru. Kuca je idealna za party time. I to je sve.

  • Ovo je sve

    4. april 2015 | 13:34

    Uredu ako tu svaki dan boravi 15-ak osoba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA