Šurili ga jer je očijukao sa ženom vlasnika stana u kom je živeo!

Nezapamćeno mučenje Dragana Barbija u Pančevu dobilo je epilog. Mučitelji su uhapšeni i priznali zločin, a na teret im se stavlja krivično delo mučenja i zlostavljanja

  • 5

Tri devojke i dva mladića su molera Dragana Barbija (33) iz Pančeva šurili vrelom vodom, potapali u kadu, sekli noževima po licu i telu, spuštali sa desetog sprata, i to sve jer je „očijukao“ sa ženom vlasnika stana u kojem je živeo kao podstanar, saznaje „Alo!“. Da nije ništa imala sa njim, u policiji je rekla žena koja je u to htela da ubedi i muža, ali nije uspela. Nasilnicima se na teret stavlja krivično delo zlostavljanja i mučenja.

- Uhapšeni su 28. marta ove godine odveli oštećenog u stan, gde su ga mučili od 19 sati do 10 sati ujutru sledećeg dana. Od jezivih povreda, nesrećni čovek je na kraju završio u bolnici na odeljenju za maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije.

Dragan je satima bio mučen na najrazličitije načine, od puštanja struje, preko davljenja u kadi, do šurenja vrelom vodom. Čak su ga prebacili preko ograde na terasi, odakle je visio naglavačke. Slučaj je pančevačkoj policiji prijavio oštećeni - objašnjava naš sagovornik.

KO JE OVDE MONSTRUM? Silovatelja iz Pančeva pretukli, mučili strujom, skinuli golog i pustili da visi sa desetog sprata!

Nekoliko dana kasnije, u pančevačku policiju privedeni su osumnjičeni, koji su na saslušanju priznali umešanost u krivično delo.

Foto: Tanjug/Irfan ličina Foto: Tanjug/Irfan ličina

Nezapamćeno mučenje i zlostavljanje grupa je uradila, navodno, po nalogu čoveka koji je Draganu Barbiju po izlasku iz zatvora iznajmio stan. U jednom trenutku, vlasnik stana počeo je da sumnja da postoji „neka tajna veza“ između njegove supruge i podstanara. Kako bi mu se osvetio, naredio je mučenje nakon što je organizovao grupu koja će to odraditi.

- Njegova supruga pravdala se da nema ništa sa podstanarom. Istu izjavu dala je i policiji, ali to nije ubedilo besnog muža - napominje naš sagovornik.

Podsećanja radi, Dragan je tvrdio da su ga nasilnici najpre pretukli, a potom svukli i vezali konopcima. Zatim su dohvatili električne kablove, koje su mu zakačili za telo, a potom strujom od 220 volti izazivali električne šokove. Prema njegovim rečima, najteže mu je bilo kada su ga nasilnici vezali pojasevima koje električari koriste za penjanje po banderama i dalekovodima, a potom ga sa terase stana na desetom spratu spuštali niz fasadu zgrade.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA