SVAKI DAN JE PRAVILA FOTKU U NAJTEŽOJ GODINI ŽIVOTA: Razlog je veoma tužan! (VIDEO)

Nakon što je shvatila da ima rak pluća, Amerikanka Dženifer Glas odlučila je da se svim silama bori protiv ove teške bolesti

  • 3

Otkako je dobila dijagnozu tumora, Dženifer Glas se svakodnevno bori za život, ali i pravo da odluči kada će završiti svoj život.

U oktobru 2012. svom suprugu obećala da će ga voleti i poštovati u dobrim i lošim vremenima, u bolesti i zdravlju, sve dok ih smrt ne rastavi, nije znala da će to vreme brzo doći. Samo četiri meseca nakon njenog obećanja, lekari su joj dijagnostikovali rak pluća i već je bilo kasno za operaciju.

No, Dženifer ne želi da odustane, zbog sebe, svog supruga i njihove dece. Ona se bori, počinje posebno agresivnu hemoterapiju. Kako bi dokumentovala svoj put, ona je svaki dan napravila fotografiju, celih 365 dana.

Lekari su joj rekli da šansa da preživi narednih 5 godina iznosi otprilike 5odsto. Ali ona se ne boji smrti. Ne želi da živi u bolnici, priključena na brojne aparate. Zbog toga se zalaže za promenu zakona u Kaliforniji.

Želimo joj sve najbolje na njenom putu. Nadamo se da će njena želja i želja hiljade drugih pacijenata biti ispunjena.

(Telegraf.rs / Izvor: magazin.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA