SADO-MAZO POLITIČARKA: Snimala nasilne porniće u sedištu partije, žene mazala krvlju!

Mišel Gent (50), pripadnica partije Liberalnih demokrata iz Velike Britanije, režirala je i glumila u nasilnim filmovima s bičevima, lancima, mačevima i oskudno odevenim ženama, koje je potom prodavala na internetu

  • 3

Mišel Gent, voditeljka izborne kampanje britanskih Liberalnih demokrata, privatno je radila kao sado-mazo domina, glumeći u pornografskim filmovima koje je snimala u sedištu strane u svojoj izbornoj jedinici.

Gentova (50) ima decu i jednog unuka, režirala je  i glumila u nasilnim filmovima sa bičevima, lancima, mačevima i oskudno odevenim ženama, koje je potom prodavala na internetu.

Neimenovani izvor rekao je za "Sunday Mirror" da su glumcima na audicijama govorili da se "pripreme za sve".

- Terali su ljude da budu sve ekstremniji. Mišel se ponašala kao sudija u "X faktoru". Devojke su pokazivale grudi, pravile se da se samozadovoljavaju, vrištale, glumile orgazme i ljubile se međusobno u nadi da će biti odabrane za glavnu ulogu - rekao je izvor koji je išetao iz audicije kada je video o čemu se radi.

Portparol Liberalnih demokrata izjavio je da ni stranka ni privatni vlasnik kancelarije nisu bili upoznati sa aktivnostima koje je Gentova vodila nakon posla.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • King

    5. april 2015 | 17:40

    E to je stranka bato !

  • ap0calypto

    5. april 2015 | 18:00

    Bas je liberalna

  • Baki

    5. april 2015 | 19:37

    Ti englezi su izopačen narod,imao sam par puta priliku da se sretnem sa njima,omladina pogotvo,ponašanje kao da su pušteni sa lanca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA