SRBIN TUKAO BEBU I ŽENU: Jedva spasili dvomesečno dete koje je otac šamarao i udarao pesnicama!

Žena je godinama trpela nasilje od svog nevenčanog supruga koji je poslednjih meseci silu počeo da primenjuje i na bebi

  • 41

Italijanska policija uhapsila je Srbina K. H. (35) u gradu Kozenca zbog pokušaja ubistva nevenčane supruge i njihovog sina koji ima samo dva i po meseca.

Italijanski mediji prenose da je on uhapšen nakon što su lekari lokalne bolnice prijavili policiji da sumnjaju da je beba, koja je nekoliko puta primljena u njihovu bolnicu u poslednjih mesec dana, žrtva porodičnog nasilja.

Poslednji put beba je u bolnicu dovedena u teškom besvesnom stanju, a lekari su  jedva uspeli  da je spasu i povrate u život.

Policija je po pozivu najpre obavila razgovor sa majkom, koja je odbijala da sarađuje, tvrdeći da je njen sin ispao iz kreveta i da se tako povredio. Međutim, ona je posle ubeđivanja policije ispričala šta se stvarno dogodilo.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Rekla je da trpi godinama nasilje od svog nevenčanog supruga koji je poslednjih meseci silu počeo da primenjuje i na bebi. Gotovo svakodnevno je fizički maltretirao i tukao, što je dokazala povredama na svom telu.

Kada bi završio sa njom, prelazio bi na bebu  koju je šamarao i udarao pesnicama po telu. Dok je bila u trudnoći nekoliko puta je gađao i loptom ne bi li dobila spontani pobačaj.

K. H. je priznao zločin tamošnjoj policijii uskoro bi trebalo da otpočne suđenjeprotiv njega.

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mams

    6. april 2015 | 07:44

    Tuce joj dete od 2 meseca i treba da je mole da kaze sta se desilo. I ona je za zatvor. Ja bi ga bre ubila na spavanju za ovo.

  • Iva 66

    6. april 2015 | 07:07

    Bila sam zrtva porodicnog nasilja ,jako je tesko ostavlja velike posledice.Kazniti pocinioca i obavezno lecenje.Moje skromno misljenje.

  • Jovana

    6. april 2015 | 08:20

    Monstrum onaj najgori! Ja ne znam zasto citam ove vesti ovako rano ujutro...i uopste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA