NAVIJAČI OSUĐENI ZA SMRT TATONA NA SLOBODI: Četnik i Suvajac izašli iz zatvora

Suvajac i Četnik pušteni su iz zatvora 3. aprila, pošto su odlužili dve trećine kazne na koju su osuđeni, od osam i po godina

  • 24

Vladan Suvajac i Vladimir Četnik, navijači Partizana osuđeni u slučaju ubistva Francuza Brisa Tatona, pušteni su iz Centralnog zatvora, u kom su služili kaznu za učestvovanje u napadu na njega.

NOVI SVEDOK TVRDI: Taton sam pao u ambis, spreman sam da svedočim i na poligrafu!

Suvajac i Četnik pušteni su iz zatvora 3. aprila pošto su odslužili dve trećine kazne na koju su osuđeni, od osam i po godina.

Na Četnikovom Fejsbuk profilu tog dana osvanuo je indikativan status "I robija prođe, al' Mala nevesta nikad", praćen porukama njegovih prijatelja, koji mu čestitaju na izlasku na slobodu.

Dvojica navijača uhapšeni su 18. septembra 2009. zajedno sa još sedmoricom učesnika u tuči, dan nakon prebijanja Brisa Tatona.

Foto: Tanjug/Miloš Jelesijević

Srbi za ubistvo Tatona dobili 242 godine, a Turci najavljuju nova ubistva? (FOTO) (VIDEO)

Oni su tokom procesa negirali umešanost u ubistvo Tatona, a Viši sud u Beogradu 2011. osudio ih je na 14 godina zatvora.

Godinu dana kasnije tu odluku preinačio je Apelacioni sud, izricanjem zatvorske kazne od osam i po godina za okrivljene.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA N

    6. april 2015 | 13:06

    Sramota ,sam pao koga vi lazete to je SRAMOTA olos ga ubila i nema kazne treba uhapsiti te Sudije koje su ih pustile i te Advokate tu su pare usle i pusteni su.

  • Sever-jug

    6. april 2015 | 14:05

    On je necije dete...I izgubio je zivot zbog necije bahatosti. Budimo ljudi, ne treba da pravimo od ubica heroje.

  • Mare Care

    6. april 2015 | 14:11

    Ubijali su i nas SRBE,mnogo puta,evo zadnji incident ubistvo jagode u Turskoj,pa nikome nista,neki saban ce da odlezi godinu ili dve,dok javnost ne zaboravi i to je to....Tako da,milo za drago.Najbolje da nas SRBE ubija ko stigne a mi svima da se izvinjavamo i sklanjamo.E pa ne moze!!!SRBIJA!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA