Baba (84) izgrizla manijaka koji je pokušao je siluje!

Četiri sata posle ponoći, napasnik se ušunjao u staričinu kuću, ušao u njen krevet i pokušao da je siluje. U trenutku kada je napadač ženi šakom prekrio usta kako ne bi dozvala pomoć, starica ga je ugrizla za ruku. Žena dohvatila štap kojim je nekoliko puta snažno udarila nasilnika po glavi, posle čega je on pobegao

  • 11

Za sada nepoznati napadač, upao je u dom žene stare (84) u selu Mokranje kod Negotina gde je pokušao da je obljubi. Starica je ne samo što je uspela da se odbrani, već je i prebila napadača koji je glavom bez obzira pobegao iz njene kuće.

Kako saznajemo, četiri sata posle ponoći, napasnik se ušunjao u staričinu kuću, ušao u njen krevet i pokušao da je siluje. U trenutku kada je napadač ženi šakom prekrio usta kako ne bi dozvala pomoć, starica ga je ugrizla za ruku.

Žena je uspela da se izvuče i ustane iz kreveta, a onda je dohvatila štap kojim je nekoliko puta snažno udarila nasilnika po glavi, posle čega je on pobegao. Policija traga za napadačem.

I pre oko mesec dana žena stara 82 godine, odbranila se od S.D.(38) koji je ušao u njenu kuću sa namerom da je obljubi i opljačka, tako što je napasnika prvo izgrebla po licu a onda i po polnom organu, posle čega je on obegao.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ina Nis

    6. april 2015 | 13:05

    Bravo bako ziva bila, sve ih treba kastrirati. Samo sluze da kradu kiseonik na ovoj planeti, bagra.

  • kursula

    6. april 2015 | 11:31

    Sace baba da odgovara na napad, glupi zakon, udje ti lopov u kucu ne smes da ga bijes?!?

  • King

    6. april 2015 | 12:19

    Sada ce babu da uhapse i osude, jer je prekoracila nuznu samoodbranu kao sto to biva kod nas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA