NEMATE DOVOLJNO NOVCA ZA VASKRS? Alpha banka vam nudi rešenje koje nećete moći da odbijete!

Alpha Bank je svim svojim klijentima omogućila još bolje uslove za kredite, pa tako sada postoji mogućnost i za duži rok otplate sa potpuno prihvatljivim mesečnim ratama

  • 0

Sa željom da izađe u susret potrebama građana, Alpha Bank Srbija ponudila je keš kredite uz posebnu pogodnost u promotivnom periodu do 3. juna - oslobađanje od troškova naknade za puštanje kredita.

Prilikom formiranja nove ponude gotovinskih kredita, Alpha Bank je naročito vodila računa da mesečna rata odgovara finansijskim mogućnostima klijenata.

Koliko je visina mesečne rate prihvatljiva za kućni budžet može se zaključiti iz primera za iznos kredita od 145.000 dinara sa periodom otplate 84 meseca. Uz varijabilnu nominalnu kamatnu stopu od 17,03 odsto (EKS 20,43 %), obračunatu na da 27. marta 2015. godine, mesečna rata iznosila bi 2.970 dinara.

Dodatna pogodnost Alpha Bank keš kredita je osiguranje od nemogućnosti otplate kredita usled nastupanja nesrećnog slučaja ili gubitka zaposlenja, što daje finanijsku sigurnost i zaštitu od nepredviđenih životnih okolnosti tokom celog perioda otplate kako klijentu, tako i njegovoj porodici.

Sama procedura uzimanja kredita je maksimalno pojednostavljena, nije neophodan ni prenos zarade, a za iznose do 700.000 dinara ni žirant.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA