BOLESNICA: Ova žena je prerezala mužu vrat, a razlog je ŠOKIRAO CEO SVET!

Pokušaj ubistva se dogodio u porodičnom domu, a policija je došla do informacija da ovo nije prvi put da je žena razmišljala da ubije svog muža

  • 6

Žena iz Dilonvejla u Ohaju optužena je za pokušaj ubistva i ozbiljan napad, a njeno objašnjenje je šokiralo policiju i svetsku javnost. Ona je izjavila da je prerezala svom mužu vrat na spavanju jer je sanjala da čisti ribu i od nje pravi filete.

Vlasti tvrde da bi se ovaj stravični slučaj u kome je učestvovala Džudi Džons (44) završio ubistvom, da se njihova ćerka nije umešala.

- Ona je pretila da će da ga ubiti - rekao je šerif Fred Abdala.

Pokušaj ubistva se dogodio u porodičnom domu, a policija je došla do informacija da ovo nije prvi put da je Džudi razmišljala da ubije svog muža. Ćerka ovog para je rekla istražiteljima da je njena majka ovo planirala godinu dana.

Devojčica (16) je pozvala policiju odmah kada se dogodio ovaj incident i time je spasla život svom ocu Tomasu Džonsu (49), koji se nalazi na bolničkom lečenju.

- On ima šavove od jednog do drugog uva, i zato moramo da sačekamo da cela priča prođe kroz sudski sistem - dodao je šerif.

Džons je tvrdila na sudu da ne može sebi da priušti advokata, ali se baš zbog toga očekuje promena njene priče, pa možda i priznanje da je pokušala da ubije svog supruga.

(Telegraf.rs/ Izvor: wtov9.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juga

    6. april 2015 | 16:54

    Al je opravdanje. Znam za jedan istinit dogadjaj. Moj otac sanjao da ga napao neko,oborio na zemlju i sutirao ga. U nemoci ujeo ga za nogu. Na javi moju majku za celo.... nama je to anegdota na porodicnim okupljanjima. Porodici u Americi- horor

  • Oroku Saki

    6. april 2015 | 18:25

    Znamo mi nju,glumila je u ,,Dva ipo muškarca""

  • Nikola delije

    6. april 2015 | 21:27

    BOLEST NEBIRA !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA