TATA NIJE PIO, ON JE BIO VOJNIČINA: Potresne reči sina nastradalog pilota Omera Mehića!

- Tata nije pio! Tata je bio vojničina! Zaista ne primamo nikog od novinara, izvinite, eto toliko mogu da vam kažem, razumite... - kratko je rekao sin pilota Omera Mehića

  • 50

Sin pilota Omera Mehića, jednog od sedmoro nastradalih u padu helikoptera kod Surčina, kratko je izjavio novinarima da "ne zna šta bi rekao, jer tatu ništa ne može da mi vrati".

- Tata nije pio! Tata je bio vojničina! Zaista ne primamo nikog od novinara, izvinite, eto toliko mogu da vam kažem, razumite... - kratko je rekao on za "Alo"

Komšije Omera Mehića navode da je on uvek bio ljubazan i da se rado družio sa komšilukom. Jedan od njih je ispričao da ga je Mehić pozvao jednom prilikom  na roštilj.

- Pazite, roštilj, pa nema tog čoveka koji uz roštilj barem ne popije pivo, ali ne i on! Toliko mi je bilo upečatljivo da ni uz jelo nije hteo da popije da sam, eto, zapamtio taj detalj, i zato mislim da je, u najmanju ruku, sramno ovo što mu se sad pripisuje. Porodicu mu znam kao divnu, zaista, sinovi deca za ponos, supruga dama, on vojnik kakve udžbenici opisuju kao uzor, ali... - navodi jedan od Mehićevih komšija.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

General Blagoje Grahovac, bivši zamenik komandanta RV i PVO za "Alo" je izjavio da treba pozvati na odgovonost sve koji su krivi za pad helikoptera, ali tek nakon što nova istraga potvrdi uzrok udesa.

- Ukoliko se u istrazi krene putem da je u ovom slučaju neko pogrešio, a sve zbog tobožnjeg utiska da institucije sistema rade svoj posao, ući će se u štete sa nesagledivim posledicama. Omer Mehić je heroj kojim se mogu ponositi porodica, rodbina, prijatelji, Vojska Srbija i država Srbija- rekao je Grahovac.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šumadinac

    7. april 2015 | 07:18

    Klinac, otac ti je bio i ostaće upamćen kao HEROJ!!! Političari su gamad i nećemo dati da zagade uspomenu na njega i ostale stradale!!!

  • Slobo

    7. april 2015 | 06:23

    Gospodo politicari posto ste nas zive izlagali ponizili i lisili dostojanstva presli ste na mrtve.Tu ste sigurni da nece niko da Vam se suprostavi.Zasto ne mislite na porodice nastradalih? Ostavite mrtve da pocivaju u Bozijem miru,a pocnite da ove zive koji su odgovorni za nesrecu adekvatno kaznite po zasluzi.Nazalost postavlja se pitanje.Da li je moguce krivac da optuziti samog sebe?

  • babaroga

    7. april 2015 | 06:53

    Tvoj otac je bio i ostao samo jedno za celu Srbiju HEROJ.Budi ponosan kao i do sada na svoga oca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA