DA SAM GA PRIJAVIO, ŽAKLINA BI BILA ŽIVA: Jeziva ispovest bivšeg dečka žene koju je muž krvnički ubio!

Krivo mi je što Stevana nisam prijavio policiji, Žaklina bi sada bila živa. Molila me je, iako ju je tukao i zlostavljao, da se zakunem da to neću uraditi. Mnogo sam je voleo i hteo sam da se oženim njom - priča Ivan Grujić bivši dečko ubijene Žakline Kojić

  • 44

Brutalno ubistvo koje je potreslo Srbiju dogodilo se pre nekoliko dana u Jagodini kada je Stevan Kojić pretukao supruga Žaklinu naočigled njihovo dvoje maloletne dece.

Ivan Grujić, koji je učestvovao u emisiji "DNK" sa Stevanom i Žaklinom je Žaklinin bivši momak i on kaže da se kaje što Stevana nije prijavio policiji.

- Krivo mi je što Stevana nisam prijavio policiji, Žaklina bi sada bila živa. Molila me je, iako ju je tukao i zlostavljao, da se zakunem da to neću uraditi. Mnogo sam je voleo i hteo sam da se oženim njom - priča Ivan Grujić (32).

Ivan nastavlja priču i kaže da je Žaklinu upoznao pre nekoliko godina.

DECA BILA UMAZANA MAJČINOM KRVLJU: Novi jezivi detalji monstruoznog zločina u Jagodini!

Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić

- Tada sam imao drugu devojku, ali Žaklina mi se veoma svidela. Bili smo u vezi mesec dana, ali smo raskinuli, jer sam se oženio drugom. Taj brak je trajao nekoliko meseci i odmah nakon toga potražio sam Žaklinu. Od njene koleginice sam čuo da se udala za Stevana posle samo deset dana poznanstva, meni iz inata - priča Ivan i dodaje da je svih ovih godina samo o njoj razmišljao.

Ivan Grujić kaže da je bio veoma iznenađen kada ga je pre dve godine nazvala.

UDARAO SAM JE U GLAVU DOK NIJE KLONULA: Jezivo priznanje muža koji je smrskao glavu svoje supruge!

Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić

- Pričala mi je da je muž maltretira, viđao sam je u strašnim modricama - nastavlja on dodajući da su se videli nekoliko puta da bi joj dao novac deci za hranu.

- Rekla mi je - bićeš moj makar i za 50 godina. Ubeđivao sam je da ga ostavi, da odemo u Švajcarsku, prihvatio bih i njenu decu. Nije htela, plašila se Stevana - kaže Ivan i navodi da je pristao da se pojavi u emisiji "DNK" kako bi joj pomogao da Stevan konačno prekine da je maltretira i da dokaže da deca nisu njegova.

STRAVIČNI DETALJI UBISTVA U JAGODINI: Dugo je zaključavao i tukao, a onda joj je smrskao glavu!

Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić

Ivan nastavlja svoju ispovest i kaže da neće nikad sebi oprostiti što je ispalo ovako.

- Kada me je Stevan pozvao da se vidimo, rekao sam mu da nisam spavao sa Žaklinom, nije mi poverovao. Sve što sam ispričao u emisiji je istina. Nikad sebi neću oprostiti što se ovako završilo. Mnogo sam je voleo, nisam prestao da je volim ni posle šest godina. Ne znam kako ću dalje - završava on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ooooo

    7. april 2015 | 07:07

    Licimeru jedan, da si hteo da joj pomognes to bi i uradio! Igrom slucaja odgledah bas tu emisiju, vidno si bio raspolozen zbog medijske paznje i koristio si svaku priliku da provociras tog mostruma kako deca nisu njegova, vec tvoja da bi ispao faca u selu. I ti si odgovoran za njenu smrt!

  • sarlo

    7. april 2015 | 06:20

    nadam se da ce istraga obuhvatiti i tebe, intezivno si se mesao u njihov brak to je ocigledno i po tvojim i po njegovim izjavama.

  • Neko iz mase

    7. april 2015 | 02:15

    Sad trazis opravdanje za ono sto si dodao na njenu muku... Jadna ta zena i tesko deci bez majke! Monstrumu zelim lep provod u zatvoru a tebi da nemas sna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA