Nedjeljka je ubila muža i bacila ga u bunar, pa se žalila što joj ne plaća alimentaciju! (VIDEO)

Žena je imala tri ćerke sa sada pokojnim suprugom, i tvrdila je medijima da ju je muž ostavio sa decom u nemaštini, pa je zatražila od novinara pomoć dobrih ljudi

  • 2

Nedjeljka Taras Kosovec (35) je sa svojim ljubavnikom Matom Oršošem (26) isplanirala ubistvo sopstvenog muža, a zatim je njegov nestanak objasnila rečima da je pobegao sa ljubavnicom.

Ona je imala tri ćerke sa sada pokojnim Ivicom Kosovcem (41), i tvrdila je medijima da ju je suprug ostavio sa decom u nemaštini, kao i da ne plaća alimentaciju, pa je zatražila od novinara pomoć dobrih ljudi.

Ivica je ubijen u novembru 2013. godine na brutalan način. Njega su prvo napali sekirom na spavanju, a zatim su ispalili nekoliko hitaca iz pištolja. Posle toga su ga izboli nožem, telo obmotali trakom i odvezli telo do jednog seoskog imanja kod Vrbovca u Hrvatskoj. Ljubavnici su zatim privezali komad gvozdene šine i bacili ga u bunar koji se nalazi nedaleko od kuće njegovih roditelja.

Printskrin: Dnevnik Nove TV Printskrin: Dnevnik Nove TV

- I danas se sećam kad sam poslednji put video sina. Bio je tužan i sa rukama na glavi pognutoj prema kolenima. Pitao sa ga šta mu je. Rekao mi je: "Stari, ja sam lud hiljadu odsto. Dođe mi da se obesim jer bi u protivnom mogao da ubijem nju i njega. Prave od mene majmuna" - rekao je otac ubijenog Ivice.

Nedjeljkin ljubavnik je priznao zločin porodici, što je pokrenulo istragu a zatim i strašna otkrića koja su šokirala region.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • бики

    8. april 2015 | 08:21

    Brižna majka razmišlja da svakom detetu obezbedi sobu a to sto im je oca uskratila to nema veze! Bože šta sve ljudi rade samo da je njima dobro!

  • Acko

    7. april 2015 | 13:38

    ..koje nežno lice..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA