Dani Harli Dejvidsona u Kovilovu (FOTO)

Kamion natovaren s 25 najnovijih modela motora stigao u Srbiju, a svi ljubitelji ovih mašina mogu da se prijave i uživaju u probnoj vožnji u sportskom centru "Kovilovo"

  • 0

"Svako putovanje ima početak , a sve počinje probnom vožnjom", poruka je kojom nas Harli Dejvidson poziva da probamo najnovije dvotočkaše.

Svi kojima je životni stil "sloboda, otvoren put i uživanje u vožnji motorom", ali i oni kojima je to samo san, mogu da probaju nove "Harlejke" danas i sutra u sportskom centru "Kovilovo".

"Demo Trek Ekspiriens", kamion natovaren s 25 najnovijih motora i ove godine je u Srbiji, pa čak i oni koji se nisu odvažili da se prepuste ljutim mašinama i mirisu benzina zauvek, mogu da budu bajkeri na jedan dan.

Tokom dva dana se očekuje 400 probnih vožnji. Akcenat akcije će biti i na povećanju bezbednosti vožnje motora uz odgovarajuću moto opremu i odgovorno ponašanje u saobraćaju.

(A. P. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA