DRAMA U VIŠEGRADU: Uhapšen jer je čitao poruke na tuđem Facebook profilu!

Višegradskoj Policijskoj stanici osoba S. Đ. prijavila je da je od septembra 2014. godine do aprila 2015. godine osoba A. Š. na nedozvoljen način ušla u lažni Fejsbuk profil osobe Z. S. i tako došlo u posed prepisa razgovora između S. Đ. i Z. S.

  • 2

Policija u Višegradu uhapsila je osobu A. Š. koju je osoba S. Đ. prijavila zbog nedozvoljenog ulaska u lažni Fejsbuk profil treće osobe.

GOOGLE UKIDA ROMING: Uskoro besplatan internet i pozivi u inostranstvu!

Višegradskoj Policijskoj stanici lice S. Đ. prijavilo je da je od septembra 2014. godine do aprila 2015. godine lice A. Š. na nedozvoljen način ušlo u lažni Fejsbuk profil Z. S. i tako došlo u posed prepisa razgovora između S. Đ. i Z. S.

Nakon prijave, policijski službenici uhapsili su A. Š. koji je dobrovoljno predao dva USB stika, mobilni telefon, kućište računara, i odštampanu prepisku razgovora između navedenih osoba, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv A. Š. nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izveštaj za krivično delo ucena i neovlašćeni pristup zaštićenom računaru i računarskoj mreži, telekomunikacionoj mreži i elektronskoj obradi podataka.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA