Ukrajinka pronađena mrtva u blizini groblja kod Ivanjice!

- Komšije su danas pronašle mamino beživotno telo u blizini groblja u Raščićima kod Ivanjice. Nikakvi tragovi nasilja se ne primećuju, pa pretpostavljam da je umrla prirodnom smrću - potvrdila je ćerka Ukrajinke Galine Sabegine

  • 0

Ukrajinka Galina Sabegine, stara 80 godina koja je nestala 4. aprila, potvrđena je mrtva, rekla je danas Tanjugu njena ćerka Elena.

- Komšije su danas pronašle mamino beživotno telo u blizini groblja u Raščićima. Nikakvi tragovi nasilja se ne primećuju, pa pretpostavljam da je umrla prirodnom smrću - sa suzama u očima priča njena ćerka Elena.

Sahrana pokojne Galine obaviće se danas u 14 časova na groblju u Raščićima.

Osamdesetogodišnja Galina Sabegina, koja je sa ćerkom Helenom pet godina živela u ivanjičkom naselju Raščići nestala je 4. aprila kada je od kuće krenula u svoju redovnu šetnju. Rodbina i komšije tragali su danonoćno za njom, ali rezultata nije bilo. Stizale su razne dojave da je baka Galina viđena na pojedinim mestima, ali to su bile netačne informacije.

Portparol Policijske uprave u Čačku, Biljana Nastić potvrdila je Tanjugu ranije da je prijavljen nestanak ukrajinske državlljanke rekavši da je policija intezivno tragala za njom.

Sahrana pokojne Galine obaviće se danas u 14 časova na groblju u Raščićima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA