ISPOVEST SRPKINJE KOJU JE MUŽ PREVARIO S GEJOM: Prvo ga je dovodio u našu kuću, a onda...

- Najviše je bilo slika njegove muškosti, s porukama "za tebe". Bilo je i slika njegovog tela, pa i njihovih zajedničkih fotografija koje su ko zna kada snimljene! Nisam mogla da se pomerim od šoka

  • 53

- Kada ste u bračnoj zajednici uvek ima nekih poteškoća, i svi sa svešću o tome da će istih biti i ulazimo u brakove. Međutim, niko od nas ne voli da bude prevaren, to je takvo poniženje, slom i izadaja - počela je priču za naš portal Svetlana M. koja je pre mesec dana saznala da ju je muž prevario sa kolegom gejem.

Naime, kako nam je ispričala, njen suprug Marko M. je tog čoveka dovodio u njihov dom i predstavljao ga kao kolegu s kojim radi.

- Ja sam im spremala ručkove, družili smo se mesecima, bio mi je jako simpatičan. Čak sam htela da ga spojim sa jednim drugom koji je isto gej, ali je delovao nezainteresovano, pa nisam želela da forsiram. Nisam mogla ni da pomislim da će mi se ovako nešto desiti, ceo život mi se raspao.

Ova porodica ima sina i kćerku na fakultetu koji, iako znaju da se roditelji razvode, ne znaju zbog čega.

- Ne želim da znaju šta je njihov otac uradio. Zamrzeće ga, a on je uvek bio dobar otac. To što je meni uništio život ne znači da mora i njima. Odvratno, sve ovo mi je potpuno odvratno, ne mogu da dođem sebi uopšte! Ako Marko bude hteo da im kaže razlog, neka kaže. Ja ću ćutati.

Prevara na pomolu

Kada smo je pitali kako je uopšte došlo do toga da otkrije prevaru, rekla nam je da je dugo sumnjala.

- Marko je počeo da izlazi kasno, uvek doteran, namirisan, veseo. I ti izlasci su postajali sve učestaliji - prvo dva puta, pa tri, pa pet puta nedeljno... i tako mesecima. Priroda njegovog posla je takva da mora da izleti na sastanak kad se najmanje nada, pa sam donekle bila i naviknuta na takvu dinamiku. Međutim, žena uvek zna, osetila sam da nešto nije u redu. Samo, nisam mogla ni da pretpostavim da se radi o... - zastala je nesrećna žena na momenat, pokušavajući da zadrži suze, pa nastavila:

- ... da se radi o drugom muškarcu! Mislila sam da ga je uhvatila kriza srednjih godina i da juri neku fufu po gradu. Iako sam, do tada, imala puno poverenje u njega, sad sam znala da moram da istražim malo. Jednom, kad je otišao da se tušira, ušla sam u njegov telefon i imala sam šta i da vidim!

Kako nam je Svetlana rekla, našla je oko 20, 30 obnaženih fotografija njihovog, do tada, zajedničkog prijatelja i to u raznim pozama.

- Najviše je bilo slika njegovog penisa sa porukama "za tebe". Bilo je i slika njegovog tela, pa i njihovih zajedničkih fotografija koje su ko zna kada snimljene! Nisam mogla da se pomerim od šoka. Ko zna koliko je to sve trajalo, i to na moje oči!

Foto: AP Foto: AP

Ušla sam na brzinu u Viber, i videla mnogo poruka tamo. Samo sam na brzinu preletela preko tih dopisivanja, bila su puna dogovora za viđenje, ljubavnih izjava, poljubaca, onih "nedostaješ mi". Poslednja poruka koju sam pročitala bila je "Voleo bih da noćas ležim pored tebe, a ne pored nje". Marko ju je poslao... Mislila sam da ću umreti.

Tuš je prestao da se čuje i Marko je odjednom stajao preda mnom, nisam ga ni čula kad je izašao.

- Šta to radiš? Zašto si mi uzela telefon?

Samo sam ga gledala nemo, nisam mogla da odreagujem, a po mom licu je video da sam otkrila šta se dešava. Kad sam smogla snage da progovorim, pitala sam ga koliko to traje i da li je zaljubljen.

- Zaljubljen sam, obožavam ga. Tražio sam pogodan momenat da ti kažem, ali nisam znao kako. - prisećala se razgovora Svetlana.

- Ali, kako? Naša deca? Ja? Naša porodica? Otkad ti voliš muškarce, odvratan si, ne mogu da verujem šta si nam uradio!

- Uvek su me privlačili muškarci, samo nisam smeo da istražujem. Oprosti mi - molećivim glasom ju je molio i, kako Svetlana opisuje, plakao kao dete.

Printskrin: Viber/Telegraf Printskrin: Viber/Telegraf

Svetlana je, kako nam je ispričala, dobila poziv od Gorana P. sa kojim ju je muž prevario.

- Rekao mi je da mu je jako žao što je sve tako ispalo i da preuzima odgovornost za sve, kao i da nije nameravao da nam rasturi porodicu.

Kad bolje razmislim, nije nam on uništio porodicu. Uništio ju je Marko koji nije sebi smeo da prizna ko je od starta. Isprva, gadio mi se zbog prevare. Posle, zato što je spavao sa mnom u isto vreme kad i sa muškarcem. A onda - zato što sam 25 godina živela pored muškarca koji se bojao onoga ko je. Kakav je to uzor mojoj deci? Odvratno. - zaključila je Svetlana.

(E.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    13. april 2015 | 15:18

    Dobro je prošla, mogla je i neku boleščinu da navuče.

  • Megi

    13. april 2015 | 13:38

    Klasicni nitkov, ne zato sto je to sto jeste, nego sto nije prekinuo sa suprugom

  • Razočaranost

    13. april 2015 | 14:17

    Ni prvi ni poslednji. I na estradi ih imate mnogo koji se kriju iza maske lepe žene i još lepše dece. Zbog osude okoline prinudjeni su da suprugu zavaravaju, a da vode dvostruki život. Medju njima je dosta uspešnih i lakše im je da glume no da budu iskreni prema sebi i drugima. A imate supruge koje prihvataju koristoljubivi odnos razmene- ti meni pare, ja tebi glumim uzornu ženu i super smo! Tako da ovo nije nikakva novost. I sve ih je više...Nemam ništa protiv gejeva ali sve što rade neka to čine u svoja 4 zida i neka ne obmanjuju žene 25 godina! E to je za osudu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA