ŠKABO PONOVO KIDA: Poznati reper izdao novu pesmu, i to nije sve! (FOTO) (VIDEO)

U saradnji sa srpskim producentom elektronske muzike Goranom Toprekom, Škabo je izdao novu pesmu "Kidam!", a u narednih nekoliko dana će na njegovom Jutjub kanalu biti okačene i numere "Napolje" i dve verzije pesme "Moj dan"

  • 4

Boško Ćirković, poznatiji kao Škabo i član "Beogradskog sindikata", u saradnji sa Goranom Toprekom koji je domaći producent elektronske muzike sa bogatom internacionalnom karijerom ozvaničio je saradnju koja je započeta prošle jeseni!

Naime, na Jutjub kanalu Škabove etikete "Magmedia" objavljena je pesma "Kidam!", kao prva u trilogiji motivacionih za život, a u toku narednih dana će uslediti i numere "Napolje" i dve verzije pesme "Moj dan".

Foto: Promo/Skabo Foto: Promo/Skabo

Svojevrsno maksi singl izdanje će svoju "živu" premijeru imati već 17. aprila, prvog dana "DAfest"-a u Valjevu.

Beogradska publika će imati prilike da ih čuje 16. maja na Škabovom koncertu u "Klubu" Doma omladine Beograda, a novosadska 29. maja u klubu "Quarter", na nastupu upriličenom povodom obeležavanja rođendana pokojnog Coleta Marića Oldmana.

Poslušajte pesmu "Kidam!":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA