ŠOKANTAN PREOKRET: Avion "Džermanvingsa" su oborili hakeri, a ne kopilot!

- Postoji veliki broj mogućnosti zbog kojih je pao avion, a jedna od njih je i hakerski napad. Moguće je da je izvršen upad u sisteme za navigaciju aviona i da je on pao zbog toga - kaže Met Anderson, predsednik "Indigo Erspejsa" iz Čikaga

  • 15

Eksperti iz oblasti avio-saobraćaja kažu da su letelicu kompanije "Džermanvings", koja je pala u Alpima kada je poginulo 150 ljudi, oborili hakeri, koji su prodrli u sisteme za navigaciju, a ne kopilot Andreas Lubic.

Iako je kopilot Andreas Lubic označen kao isključivi krivac za pad aviona, pojedini stručnjaci navode da postoji mogućnost i da su za pad aviona krivi hakeri.

ZVANIČNO POTVRĐENO: Lubic namerno srušio avion i ubio 150 ljudi

- Postoji veliki broj mogućnosti zbog kojih je pao avion, a jedna od njih je i hakerski napad. Moguće je da je izvršen upad u sisteme za navigaciju aviona i da je on pao zbog toga - kaže Met Anderson, predsednik "Indigo Erspejsa" iz Čikaga.

On je naveo i da upravo iz tog razloga vojni avioni i avioni predsednika svetskih sila imaju instaliranu specijalnu zaštitu za takve vrste elektronskih napada.

LUFTHANZA SMEŠTA LUBICU: Prijatelji kopilota tvrde da je snimak iz crne kutije lažiran!

Anderson je rekao i da bi nezavisna međunarodna komisija trebalo da ispita sve u vezi sa padom aviona u Alpima, odnosno da proveri podatke iz crnih kutija.

O ovoj novoj teoriji bruje zapadni mediji, ali zvaničnici još nisu "skinuli" odgovornost sa Andreasa Lubica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    9. april 2015 | 12:00

    I sad je snimak gde drugi pilot sutira u vrata i psuje jer se ovaj zakljucao izmisljen????? Ipak mislim da nemci bi da speru istoriju kao i uvek ili neke nemacke novine nemaju ni casti ni obraza premq ljudima pa zbog zarade pisu ko svasta i pljuju narodu u lice lazima i izmisljotinqma.

  • Lux

    9. april 2015 | 13:55

    Hakeri onemogucili kopilota da otvori vrata.

  • Kamen Mudrosti

    9. april 2015 | 12:23

    daaaa sigurno!!! ma dajte molim vas. izigravaju se na racun 150 neduznih ljudi i njihovih familija. svaki dan nesto novo sramotaaaa!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA