Kum Marka Milićeva u bekstvu?

Najnovijom odlukom suda Bratislav Vesović treba da se vrati u pritvor, ali policija već neko vreme ne može da ga pronađe na adresi na kojoj je prijavljen, zbog čega se sumnja da je pobegao nakon puštanja iz zatvora

  • 4

Bratislav Vesović, kum Marka Milićeva, koji se sumnjiči da mu je posle nesreće na Brankovom mostu u kojoj je nastradao Luka Jovanović pomogao, najnovijom odlukom suda mora da se vrati u pritvor, saznaje Telegraf.rs.

Međutim, policija već nekoliko dana ne može da ga pronađe ni na jednoj poznatoj adresi, pa se sumnja da je Vešović pobegao posle puštanja iz pritvora.

KUM MARKA MILIĆEVA: Kantrimen pripada uticajnom čoveku!

Sud je 20. marta doneo odluku da ga pusti na slobodu, ali se Treće osnovno tužilaštvo žalilo, pa je krivično vanraspravno veće donelo konačnu odluku, da on mora nazad u pritvor.

Na poslednje suđenje, Vesović je došao sa slobode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MMilan

    9. april 2015 | 13:56

    Pa sta je ovde vest?pravosudje ga pusti pa hajde policijo trosi resurse i vreme da ga trazis ponovo,i to bez icije odgovornosti,zasto ga je sudija pustio to je pravo pitanje?

  • GORKI

    9. april 2015 | 14:19

    Nije mu dobro. E kume. Ti pobeže. Od savesti se ne može pobeći.

  • Zika Pavlovic

    9. april 2015 | 14:27

    Katastrofa... Pa sto ste ga pustali uopste na slobodu?? Treba da bude u istraznom do presude i zdravo, toliko o nasem pravosudju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA