MISTERIJA PEDOFILA IZ ŠUME: Godinama silovao dečake, nikada nije uhvaćen!

Serija incidenata i seksualnog zlostavljanja dogodila se u periodu od 1963. i 1968. godine, u šumi u okolini britanskog grada Plimuta, ali počinilac tih dela do dan danas nije pronađen

  • 0

Pedofil iz Velike Britanije, koji je živeo u improvizovanom skloništu u šumi u okolini Plimuta, godinama je silovao dečake u tom delu zemlje.

Serija incidenata i seksualnog zlostavljanja dogodila se u periodu od 1963. i 1968. godine, ali počinilac tih dela do dan danas nije pronađen.

Istraga je pokrenuta nakon što je jedna od žrtava napada prijavila slučaj. Reč je muškarcu koji je u to vreme imao između sedam i 10 godina.

On je opisao da je zlostavljač bio belac, izuzetno visok i mršav i da je imao plavu kosu i da je bio star oko 20 godina.

Iako je taj zločin počinjen skoro pola veka, policija u Britaniji i dalje traga za pedofilom iz šume. Oni veruju da je taj muškarac živeo u improvizovanoj kolibi u šumi gde je i zlostavljao decu.

- Iako su se incidenti dogodili krajem 60-ih godina prošlog veka, dobro bi nam došla bilo kakva informacija o napadaču - rekli su iz policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA