Pojavio se na sastanku sa Obamom ovako obučen i postao hit na netu (FOTO)

Fotografija sa sastanka gde u društvu tipova u odelima sedi mlađi muškarac u neformalnoj odeći obišla je svet, a zahvaljujući internetu, misterija je ubrzo i rešena

  • 1

Marvin Lens Fatč je na sastanak sa američkim predsednikom Barakom Obamom u Hil Eir bazi u Juti došao veoma čudno obučen. Naime, ovaj čovek došao je u beloj majici na kratke rukave, dok su svi ostali imali odela i kravate, a pretpostavlja se da je to uradio sasvim slučajno.

Fotografija sa sastanka gde u društvu tipova u odelima sedi mlađi muškarac u neformalnoj odeći obišla je svet, a zahvaljujući internetu, misterija je ubrzo i rešena.

- Mislili smo da žele nekoga iz naše kompanije kao predstavnika, u publici, ali se ispostavilo da traže izaslanika koji bi učestvovao na sastanku sa predsednikom. Zbog toga smo, umesto direktora, na sastanak sa Obamom poslali rukovodioca odeljenja - objasnio je u svojoj objavi na Redditu korisnik koji tvrdi da je upućen u celu priču.

Ubrzo nakon toga, oglasio se i zalutali rukovodilac odeljenja.

- Prvo što sam pomislio je bilo to da će me šef ubiti zbog ovoga - rekao je, kako prenosi KSL.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA