OVO JE NAJSTARIJI PEDOFIL NA SVETU: Silovao dve devojčica, a kazna ga je stigla posle pola veka

Gaston Džon Pinsard rođen je 1919. godine u Džersiju, a tokom 50-ih i 60-ih godina silovao je dve devojčica uzrasta između pet i devet godina

  • 8

Gaston Džon Pinsard (96) osuđen je na 18 meseci zatvora zbog devet seksualnih prestupa koji su se dogodili 50-ih i 60-ih godina, a u kojima je on napastvovao dve maloletne devojčice.

Devojčice su bile uzrasta između pet i devet godina kada ih je Pinsard zlostavljao. U presudu od 18 meseci zatvora uračunate su Pinsardove godine i zdravlje.

Zlostavljanja su se dogodila u nekoliko navrata između 1951. i 1955. godine, kao i između 1964. i 1969. godine. Pinsardov advokat je izjavio kako se njegov klijent osećao kao đavo i da nije želeo da povredi nijedno dete.

Gaston Džon Pinsard rođen je 1919. godine u Džersiju, a sud je otkrio da je on kao mali pretrpeo seksualno, fizičko i emocionalno zlostavljanje u školi. Pinsard je bio oženjen i imao je četvoro dece u vreme kada je zlostavljao dve devojčice. Njegova žena je odavno preminula, a na sudu ga je dopratio sin.

Odbrana ovog pedofila poručila je sudu da sa presudom bude prilično obazriv, s obzirom da će biti teško zatvor prilagoditi potrebama čoveka koji ima 96 godina. Poručili su da on više nije opasan po zajednicu i zatražili su objašnjenje šta bi kazna u ovom slučaju postigla.

Da je reč o mlađoj osobi, kazna za ovo delo bila bi između sedam i devet godina zatvora.

(Telegraf.rs / Izvor: bbc.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA