UDES U TAKOVSKOJ: Opel potpuno zgužvan, vozača vatrogasci jedva izvukli iz auta!

- Mislio sam da mi osiguranje ne treba, jer ne vozim neka skupocena kola, ali sada vidim da sam pogrešio. Da sam zaključio polisu Kasko osiguranja, AMS Osiguranje preuzelo bi troškove usled saobraćajne nezgode na sebe - kaže naš čitatelj koji je doživeo saobraćajni udes u Takovskoj ulici

  • 1

Čitatelj Telegrafa N. M. (55) vraćao se od prijatelja u svoj stan u Takovskoj ulici, ni ne sluteći da tu noć neće provesti kod kuće, već u Urgentnom centru...

Bilo je oko osam sati uveče, kada se N. M. vraćao sa slave svog prijatelja. Umoran od posla, odlučio je da se vrati kući ranije...

- Ceo taj dan sam radio i pravo posle posla otišao kod prijatelja na slavu. Iako volim da popijem, ovaj put sam odlučio da preskočim provod i vratim se kući da odmaram – priča naš čitatelj i dodaje:

-Tu noć semafori duž čitave Takovske ulice nisu radili. Prošao sam bezbedno kroz svako "treptuće žuto svetlo" kada se na raskrsnici, bukvalno pred kućom, desila katastrofa. Iz ulice 27. marta propustilo me je jedno vozilo i baš kada sam dao gas da pređem raskrisnicu, u mene su se zabila kola. Ispostavilo se da vozač iz druge trake, koji je vozio manijakalno brzo, nije želeo da me propusti, te je udario u mene tolikom jačinom da sam se vrteo nekoliko krugova po asfaltu sve dok me bandera nije zaustavila – priča vidno uzmeniren N. M.

Foto: Wikipedia/ Ber Foto: Wikipedia/ Ber

Kada smo videli kola našeg čitatelja, zapitali smo se kako je uopšte ostao živ. Ipak, N. M. je, nekim čudom, prošao samo sa nekoliko manjih povreda glave.

- Ostao sam svestan cele situacije i čim je prošao prvi šok, nastao je novi kada sam shvatio da ne mogu da izađem iz kola. Ljudi su se ubrzo okupili na mestu nesreće i pozvali hitnu pomoć, policiju i vatrogasce. Morali su da iseku čitav krov mog opela kako bi me izvukli napolje. Iako sam se osećao dobro, prevezli su me u Urgentni centar kako bi mi snimili glavu - kaže N. M.

Kada se sve malo smirilo, u našem čitatelju javila su se brojna razmišljanja koja su ga dodatno opteretila.

Printskrin: amss.org.rs Printskrin: amss.org.rs

- Znam da treba da budem zahvalan Bogu što sam živ i zaista jesam, ali ne mogu da ne razmišljam o materijalnim posledicama. Meni ovaj auto znači za posao, a imam dvoje dece koje izdržavam. Šteta na automobilu je totalna, ne znam je li mi bolje da ga odvezem na otpad i kupim novo vozilo ili da pokušam da popravim ovu olupinu. Reč je o hiljadama evra, a ja te pare trenutno nemam. I zašta?! Zato što semafor nije radio! Da sam bar popio na toj slavi, pa da mogu da okrivim sebe – priča besan N.M.

Kada je isto ovo u bolnici pričao svom prijatelju, on ga je samo upitao da li je Kasko osiguran.

Mislio sam da mi osiguranje ne treba, jer ne vozim neka skupocena kola, ali sada vidim da sam pogrešio. Da sam zaključio polisu Kasko osiguranja, AMS Osiguranje preuzelo bi troškove usled saobraćajne nezgode na sebe. Uz to bih dobio i besplatno članstvo u AMSS, što bi me zaštitilo i od troškova šlep službe i obezbedilo besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope. Čuo sam da su produžili svoju sajamsku akciju, te da još uvek daju popust od 30 odsto na premiju Kasko osiguranja, koju inače mogu da platim u 12 mesečnih rata. Sigurno ću otići do Ruzveltove 16. Ne smem sebi da dozvolim da mi se ponovo nešto slično desi – zaključio je N. M.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA