TEMPERATURNI ŠOK ZA VIKEND: Evo zašto u subotu možete da dobijete srčani udar!

Ako ste se ponadali da je period smenjivanja kiše i vetra, uz novembarske temperature, završen, onda bolje ne čitajte ovaj tekst

  • 1

Ukoliko ste slušali vremensku prognozu za naredna tri dana, mogli ste da pomislite da je pravo proleće napokon došlo. Vikend koji je pred nama će vas, nažalost, demantovati.

Nakon pretežno sunčanog vremena kakvo nas očekuje do kraja dana, ali i u utorak i sredu, u četvrtak i petak moći ćemo da se podsetimo kako izgleda leto.

Maksimalnih 26 stepeni dobro iskoristite posle naporne nedelje, jer neće dugo trajati.

JOŠ MALO UŽIVAJTE U TOPLOM VREMENU: Preko dana sunčano, a uveče se očekuju pljuskovi!

Temperature će se ove nedelje kretati od minimalnih 10 do čak 26 stepeni, posle čega će uslediti pravi temperaturni šok: preko noći će zahladneti za čitavih 18 stepeni!

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Za razliku od petka sa jutarnjih 14 stepeni i divnih 26 u toku dana, u subotu ujutru termometar će beležiti 13 stepeni, koje će do večeri zameniti bednih 8.

Ovakve nagle promene vremenskih prilika, upozoravaju lekari, mogu biti opasne po hronične bolesnike, a posebno ugroženi su srčani bolesnici.

Najavu kako će to izgledati imaćemo već večeras, za kad su najavljeni pljuskovi koji će trajati celu noć.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA