Taksista naredio lezbijkama da prestanu da se ljube u njegovom autu, a sad će morati to skupo da plati (FOTO)

Mohamed Dahbi je diskriminisao glumicu Kesi Tornton i njenu partnerku Kristi Spicer nakon što im je naredio da "zadrže takvo ponašanje za spavaću sobu"

  • 30

Taksista iz Njujorka Mohamed Dahbi moraće da plati 10.000 dolara lezbijskom paru nakon što im je rekao da prestanu da se ljube u njegovom vozilu.

Mohamed Dahbi je diskriminisao glumicu Kesi Tornton i njenu partnerku Kristi Spicer nakon što im je naredio da "zadrže takvo ponašanje za spavaću sobu".

Upozorio ih je da će ih izbaciti iz taksija ako ga ne poslušaju. Incident se desio 18. septembra 2011. godine, a sada će morati da plati kaznu.

Kada su njih dve izašle, počeo je da ih vređa i naziva "ku*vama" i "ku*kama" nakon što su odbile da mu plate vožnju.

On je na saslušanju pokušao da se brani navodeći da su se "dodirivale svuda po telima" i da su se "strasno ljubile".

Međutim, sudija je odbacio njegove navode i naredio mu da plati kaznu, a takođe će morati da pohađa časove protiv diskriminacije.

Spicerova je navela da je ona ušla naknadno u taksi u kom je već bila njena devojka i da su se samo kratko poljubile u usta u znak pozdrava.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ďoni

    13. april 2015 | 22:59

    Taxista da plati kaznu?! E kuku..izopacen narod totalno. Ovako ce biti i kod nas sto je jos crnje... Sad ce gejevi da mi lupaju minuse samo tako.

  • Covek

    13. april 2015 | 23:37

    Nije stvar u tome sto su gej nego sto je nepristojno da se tako ponasaju u kolima. Ja ima prva ne bih dozvolila, bile gej ili ne. Gejevi mogu da rade sta im se prohte i da se pozivaju na diskriminaciju i ostale gluposti.

  • Sta mi se tu vacarite po autu

    14. april 2015 | 00:16

    Nista covek nije lose uradio.Pa cak i da su momak i devjka u pitanju,sta ima da mu se vacare i balave po automobilu to mu je radno mesto a ne kupleraj.A to sto im je rekao da to zadrze sa svoju sobu potpuno je upravu.Nisam placen da vozim sekski ture u voznjama nego putnike...Pametnom dosta ovaj svet je otisao u k....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA