GDE LI JOJ JE BILA PAMET? Majka ljuljala dečaka (2) iznad jame sa gepardima, pa ga ispustila! (VIDEO)

Dečakova majka držala je njega i još jednog dečaka iznad jame u kojoj se nalaze gepardi. Dečak je tada iskliznuo i pao u jamu duboku više od tri metara

  • 2
Gepard Foto: AP/Tanjug

Dvogodišnji dečak oporavlja se nakon što je u Klivlendskom zoo vrtu upao u deo u kom se nalaze gepardi. Majka ga je držala i ljuljala iznad prostora u kom je smeštena jedna od najbržih vrsta mačaka na svetu.

Majka je držala sina i još jednog dečaka, kada joj je on iskliznuo iz ruku i pao više od tri metara u jamu. Dečaka su spasili roditelji pre nego što su na mesto nesreće stigli pripadnici Hitne pomoći i vatrogasci.

Prebačen je u lokalnu bolnicu i malo je ugruvan. Povredio je i nogu prilikom pada, ali ga životinje nisu napale, rekao je dr Kristofer Kuhar izvršni direktor zoo vrta.

Majkl Lori je bio u vrtu kada je čuo dečakov vrisak.

- Videli ste koliki je pad, neverovatno je da se dečak nije povredio kada je ispao. Bio sam u šoku. Nisam mogao da shvatim kako su roditelji pustili dečka da ide iza ograde - rekao  je Kiri za "WKYC".

Gepardi nisu prišli dečaku i roditeljima koji su ga spasavali, saopštili su zvaničnici zoo vrta.

Posetiteljka zoo vrta Tera Lori smatra da životinje nisu prišle jer su bile uplašene.

- Mislim da su bile samo znatiželjne zašto se neko nalazi u kavezu sa njima jer se to retko dešava. A i ostali posetioci su vrištali, pa su se verovatno uplašili - zaključila je ona.

Kuhar je izjavio za "NewsNet5" da ima dosta očevidaca koji su ukazali na to da je velika verovatnoća da je majka ljuljala dečaka iznad jame.

Vrt planira da protiv roditelja podnese prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti deteta.

Posete su obustavljene nakon pada dečaka.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA