PUTIN POSLAO SVETI OGANJ U SRBIJU: Evo kako je Blagodatni oganj stigao kod Srba za VASKRS!

Ruski milijarder blizak predsedniku Rusije Vladimiru Vladimiroviču Putinu zaslužan je što je za Uskrs iz Jerusalima stigao Blagodatni oganj u Srbiju, ali i u Crnu Goru i na Kosovo

  • 25

Konstantin Malofejev, ruski milijarder blizak predsedniku Rusije Vladimiru Vladimiroviču Putinu zaslužan je što je za Uskrs iz Jerusalima stigao Blagodatni oganj u Srbiju!

On je prema tvrdnjama crnogorskih medija finanisrao sve što je bilo neophodno da ovaj oganj dođe u Srbiju, na Kosovo i u Crnu Goru i to je navodno uradio po nalogu predsednika Rusije, a prema rečima mitropolita Amfilohija oganj je iz Jerusalima doneo episkop slavonski Jovan (Ćulibrk) kojeg je u tu misiju poslao patrijarh Irinej!

Srbi SVETI OGANJ nosili kući u TEGLAMA! (FOTO)

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

Kako pišu mediji u Crnoj Gori Malofejev je označen kao glavna veza separatista iz Kremlja i Moskve i poznat je po finansiranju oružane grupe koju vodi ministar odbrane Donjecka Igor Strelkov, a on se nalazi i na čelu Fonda "Svetog Vasilija Velikog".

Komentarišući da se na čelu Fonda nalazi čovek koji je na crnoj listi EU, mitropolit Amfilohije kaže da su se na toj listi nalazili i Petar II Petrović Njegoš i Sveti Petar Cetinjski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Росииа

    14. april 2015 | 10:26

    Слава Русији

  • srele

    14. april 2015 | 09:26

    Hvala svim čuvarima pravoslavlja !!!!!!!

  • ZS

    14. april 2015 | 09:38

    Хвала Богу да је стигао. Велика је то благодат. Нема он само симболичку вредност већ и суштинску снагу. Да да Бог да се стање у држави среди на свим пољима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA